- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 4
Ok az már egy ideje, mióta átmentem az összes ilyen tudás, de itt vagyok, és meggyőződöm arról, hogy van a részletes recie[t correct s vissza a napokban én dabled a gyártás néhány dolgot, és az egyik, hogy én tanultam jól volt met tanultam anhidris amonia dope piros ad fekete és más hideg főzni egy, hogy én akartam csak megpróbálni az egyszerű arcát confence nem kell menni egy kereskedő és kap semmit csak vigyázni az én habbits és hogy ez, de im elakadt a detais.
1 uncia NitroMethane GaI
2 komló 9-es számú pisztoly kékítés 7 uncia
3 hegesztőpálca narancssárga tippek a nichole-hoz
4 ? azt hiszem, van aktivált szén, de nem vagyok benne biztos.
5 szalag fedő le szorosan főzzük 12 órán át magas fokozaton, majd hagyjuk állni és hűlni 12 órán át.
Ha kész, két réteg van az egyik a felső réteg, ami az összes metamfetamin, amit el kell vágni az aljáról, dobja el az alsó réteget, és győződjön meg róla, hogy nem kerül a kristályába, mert mérgező lehet.
1 uncia NitroMethane GaI
2 komló 9-es számú pisztoly kékítés 7 uncia
3 hegesztőpálca narancssárga tippek a nichole-hoz
4 ? azt hiszem, van aktivált szén, de nem vagyok benne biztos.
5 szalag fedő le szorosan főzzük 12 órán át magas fokozaton, majd hagyjuk állni és hűlni 12 órán át.
Ha kész, két réteg van az egyik a felső réteg, ami az összes metamfetamin, amit el kell vágni az aljáról, dobja el az alsó réteget, és győződjön meg róla, hogy nem kerül a kristályába, mert mérgező lehet.