Kedves barátom, teljesen megértem a gondolkodásmódját, de ha szabad, tiszta szívemből javaslom, hogy próbálja meg megérteni az alapokat is, majd minden gyógyszerrel kapcsolatos dokumentációhoz kérjük, tájékozódjon a preparatív folyamatban részt vevő jelenségekről. A youtube jó kezdet ez is jó útra terelt engem Vogel gyakorlati szerves kémia mellett (ez egy nagy .pdf ne ijedj meg sokat fogsz tanulni belőle) kezdd az általános/szerves alapfogalmak megértésével aztán térj át az alapvető labortechnikákra (átkristályosítás, desztillálás, sav-bázis extrakció és persze maga a szintézis és egyéb tisztítási módszerek vákuumszűrés, kisózás, oldószerek, reagensek, stb...) majd a molekulaszerkezetek és a nómenklatúra (elnevezés) megírásával kell megbirkóznod. Az alprazolam erős, és még ha van is egy meglehetősen új, forró módszer az egyszerű szintézisére a beszerezhető prekurzorokból (2-amino-5-klór-5-klór-benzofenon + 2-Brom-propionil-klorid + hidrazin + oldószerek és felszerelés), szívesen ajánlom, hogy a veszélyes vegyszerek kezelése előtt néhány gyakorlati kísérlettel kezdjük, és először készítsünk diazepámot (mert ez kevésbé hatásos, és tízszer kisebb a véletlen túladagolás kockázata), és nem kell hidrazin, ami elég robbanékony. Kezdd egyszerű dolgokkal, mint a fluoreszcein, és dolgozz fel az amfetaminig, szintetizálva a saját 2-fenil-nitropropénedet, és miért ne a nitroetánt (lehet, hogy demotiválóan frusztráló, de mindannyian konfruntálunk), egyébként a bitchute.com-on van egy ChemPlayer nevű felhasználó... nézd meg a videóit, és tanulj tőle a gyakorlatban, és használd a Vogel's-t, mint a Pihkal szótárát, amely a bibliádnak kell lennie, hogy tanulmányozd legalább addig, amíg el nem kezded látni és megérteni a mintákat, és mit jelent minden lépés (Sasha nagyszerű munkát végzett azzal, hogy elmagyarázta az elvégzett lépések minden okát). Sok szerencsét és jó tempót!
P.S. Tisztában vagyok azzal, hogy a nyugtatók a célod, és őszintén remélem, hogy a meggazdagodás nem a terved, hanem az értéked növelése, mint személy, hogy méltó leszármazottja legyen Prometheusnak, a GHB egy sokkal könnyebben elkészíthető nyugtató, de vannak veszélyei a használatban.