Hello, I'm looking for a ebook of how to cook high THC gummies thanks
nob0dy Don't buy from me New Member Joined Jul 20, 2022 Messages 14 Reaction score 3 Points 1 Jul 20, 2022 #1 Üdvözlöm! Keresek egy ebookot arról, hogyan kell magas THC tartalmú gumicukrot főzni. Köszönöm
chemistrydude Don't buy from me Resident Joined Jul 2, 2022 Messages 74 Reaction score 21 Points 8 20 Jul #2 Csak vásároljon THC port, és oldja fel etil-alkoholban, és fújja a THC-t a gumicukrokra.
chemistrydude Don't buy from me Resident Joined Jul 2, 2022 Messages 74 Reaction score 21 Points 8 20 Jul #3 Vagy használjon hasisolajat.
nob0dy Don't buy from me New Member Joined Jul 20, 2022 Messages 14 Reaction score 3 Points 1 20 Jul #4 j
nob0dy Don't buy from me New Member Joined Jul 20, 2022 Messages 14 Reaction score 3 Points 1 20 Jul #5 Valójában van egy módja annak, hogy hasist kapjak, de abból, amit olvastam, a hasissal kevert gumicukor főzése után a THC-szint egyre alacsonyabb lesz, szükségem van egy módra, hogy a THC-szint stabil legyen, vagy talán a növelése nagyszerű lesz.
Valójában van egy módja annak, hogy hasist kapjak, de abból, amit olvastam, a hasissal kevert gumicukor főzése után a THC-szint egyre alacsonyabb lesz, szükségem van egy módra, hogy a THC-szint stabil legyen, vagy talán a növelése nagyszerű lesz.
chemistrydude Don't buy from me Resident Joined Jul 2, 2022 Messages 74 Reaction score 21 Points 8 20 Jul #6 Akkor nem tudom, próbálj meg LSD-t szerezni, és etil-alkoholban feloldani, majd a gumicukrokra fújni.
Akkor nem tudom, próbálj meg LSD-t szerezni, és etil-alkoholban feloldani, majd a gumicukrokra fújni.
nob0dy Don't buy from me New Member Joined Jul 20, 2022 Messages 14 Reaction score 3 Points 1 20 Jul #7 Privátban fogok DM-et küldeni Önnek, hogy többet beszélhessünk erről.