- Reaction score
- 53
Az első alkalommal 3,5g, és az első alkalommal 5,5-6g, az én potenciális hibáim az, hogy a pH nem volt nagyon jó azt hiszem, talán túl alacsony, és a 4-MMC nem volt nagyon fehér a szűrés után, azt hiszem, azért, mert hagytam aceton és HCl oldatot 4mmc-vel a fagyasztóban, mert néhány órával később a fehér tejoldat fehér volt, de némi vörös/narancs színnel, azt hiszem, hibát követtem el a metilálásban is, azt hiszem, több mint 2 órán át hagytam az oldatot, idk, ha ez hiba, ó, és az oldatom nem volt forró, a padláson készítem, és a hőmérséklet hideg, így.. Lehet, hogy a reakció nem elég forró a maximális hozamhoz, az elején felmelegíthetem az oldatot, hogy beinduljon a reakció talán?
Az első alkalommal a 4-MMC/aceton/HCl-t a fagyasztóba tettem 8-10 órára, a 4-MMC kőzet nagyon nagyon fehér volt, de az aceton/HCl volt az alsó rész, mert nem kevertem a fagyasztási lépés előtt...
Ha valaki tudna segíteni nekem, hogy növeljem a hozamot kérem? :'(
Az első alkalommal a 4-MMC/aceton/HCl-t a fagyasztóba tettem 8-10 órára, a 4-MMC kőzet nagyon nagyon fehér volt, de az aceton/HCl volt az alsó rész, mert nem kevertem a fagyasztási lépés előtt...
Ha valaki tudna segíteni nekem, hogy növeljem a hozamot kérem? :'(