Question A gyógyszergyűrű belsejében?

dickbrewer

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
3
Helló Ive már elgondolkodtam, ha annak jobb, hogy személyesen részt vesz a helyi kábítószer-gyűrű, ahol lehet vásárolni kábítószereket biztonságosan anélkül, hogy a bűncselekmény gyanúja nélkül. vagy jobb lenne, hogy képes vásárolni a kábítószereket online és csinálni őket a magánéletben?
számomra van értelme, ha egy funkcionális függő vagy, akkor valószínűleg nem akarsz lógni azok körül, akik bármikor bármit szerezhetnek neked. talán im tévedek vagy más. de személyes tapasztalatom szerint. ha megpróbálsz alacsonyan maradni, és soha nem rabolsz vagy bántasz másokat, a törvény 10-szer jobban figyel téged.

dickbrewer

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
3
Megértem, hogy azt mondanák, hogy tévedsz, mert hozzájárulsz a dílerekhez és az általános "drogproblémához" Azt kell mondanom, hogy a saját kormányoddal való harcra pazarolod az erőforrásokat ahelyett, hogy segítenél a népeden

berrek

Don't buy from me
New Member
Language
🇵🇱
Reaction score
0
Deleted

Interpol

Buying through escrow
New seller
Language
🇩🇪
Reaction score
18
Deals
1
A legjobb megoldás mindig az internetről történő vásárlás. U kell figyelni, hogy u kapott jó névtelen kapcsolat és u van egy névtelen csepp, ahol u rendelni ur gyógyszerek.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
262
Azt hiszem, biztonságosabb, ha nem foglalkozik IRL emberekkel. Az én véleményem azonban

JaanTaan1738

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
1
A megbízható online szállítóval való beállítása kiemelkedő fontosságú,ha egyszer biztosítja, hogy nem kell a helyi "csoportoktól" függenie a készletekért.