Question Probléma a képek feltöltésével.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,278
Deals
1
Próbáltam megváltoztatni az avatáromat, de folyton azt mondja, hogy nincs elég memória a feladat elvégzéséhez. Van 6 gb szabad és 25 gb a micro-sd kártyámon. Ez nem memóriaprobléma. Kitöröltem a gyorsítótárat. Valami ötlet?

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,809
Deals
666
Csatoljon képernyőképet a hibáról

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,278
Deals
1
😅😅😅😅 Nem megy, nem engedi, hogy képet töltsek fel. Megpróbálom újra. Ez a telefon jailbreakelt, ezért néha furcsa dolgokat csinál
CxyEuA0DVl

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,278
Deals
1
🤷🤷🤷 Korábban 503-as hibát kaptam, ki tudja, mit csinálok, nem tudom 😜😜 jól, hadd próbáljam meg megváltoztatni az avataromat, és meglátjuk, mi történik...

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,278
Deals
1
Oké, tehát a problémám az, hogy amikor megpróbálom megváltoztatni az avatáromat, egy képernyő nyílik meg véletlenszerű képekkel, amelyek nem úgy tűnik, hogy bármilyen konkrét fájl lenne. Amikor ezen a képernyőn a böngészés gombra kattintok, és a mappára navigálok, akkor kapom meg a hibaüzeneteket. Én is használtam a Tor-t, és most nem használom. 🤔🤔🤔😅🤷 Talán a mappa, ahová navigálni próbálok, az SD-kártyámon van, és ez a probléma. Megnézem, hogy ki, és sajnálom, meg kellett volna vizsgálni az összes lehetőséget, mielőtt a kiküldetés.