Kevésbé hatásos?

Macondor

Don't buy from me
Resident
Reaction score
9
Szia, olvastam egy csomó ember azt állítja, hogy a reakciók NaBH4 whas lees erős meth, ez történik az MDMA szintézis? Olvastam, hogy talán igen...
Vagy a legkevésbé erős termék a glicidátok használatából indul ki?
Ha igen, akkor miért történik ez?

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Minden útvonalnak van szennyeződési profilja, de elméletileg, ha elég jól izolálják, akkor a végén nem szabadna különbségnek lennie, a szekunder amin az szekunder amin.

btcboss2022

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
662
Deals
8
Elméletileg és empirikusan, ha a pontos molekula izolálva van, nincs különbség, az összes ilyen "probléma" csak az izomerek elválasztásával kapcsolatos, de a molekula az molekula, függetlenül attól, hogy honnan származik, ez bizonyítható tény.

bblanco

Don't buy from me
Resident
Reaction score
43
úgy érti, hogy a magas sokkal rövidebb, mint amire számíthat? hallottam ilyen megjegyzéseket áramlik is

btcboss2022

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
662
Deals
8
Azt hiszem, nem fogok részt venni az ilyen jellegű viták nyilvánvaló dolog és időpocsékolás mindig történik ilyen dolgok mindenhol minden emberrel bármilyen termékkel.
Olyan, mint amikor előállítasz egy adagot, valaki azt mondja, hogy nem olyan erős, mint mindig, másnap ugyanazt a tételt adod nekik, és wow, ez csodálatos!
A hatások és az erősség az enantiomerekhez és a szennyeződésekhez kapcsolódik, de a testhelyzeteddel is, egyébként ez egy lehetetlen vita, amely mindig is létezett és mindig is létezni fog.

bblanco

Don't buy from me
Resident
Reaction score
43
Nem veszek semmilyen álláspontot vagy bármit... én nyomja a kólát több mint 20 év... ne mondd el nekem az entitásokról és tapasztalataikról és véleményükről ugyanarról a tételről hetekig....
csak hogy több mint egy említette, hogy úgy érezte, mintha sokkal kevesebb időt vesz igénybe a magas élmény... nem tudok következtetéseket levonni csak említés...szintén nem tőlem vásárolt....

btcboss2022

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
662
Deals
8
I wasnt válaszoltam a post közvetlenül beszéltem az általános vita bocsánat a félreértés

bblanco

Don't buy from me
Resident
Reaction score
43
Ne aggódjon, uram 🫡 minden rendben van.

Macondor

Don't buy from me
Resident
Reaction score
9
mondd meg, hogy a glicidátok útvonalak csinálnak egy "desbalance" az izomerek arányában, és egy "gyengébb" molekulát csinálnak. van egy MDMA, amit 200 mg-ot kell bevennem, és többre van szükségem egy másik 100 mg-mal, amit lebegtetek.

btcboss2022

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
662
Deals
8
Én MDMA-t csinálok a glicidátból, és az erősebb, ami soha nem volt. Azt hiszem, ez inkább az útvonal vagy a reagensek, mint a glicidátok kérdése.

AKWA

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
10
Tapasztalatai szerint milyen útvonalak l és reagensek adnak ki ilyen kívánt hatású terméket? Végeznek-e izomer elválasztásokat is a végtermékkel kapcsolatban?

btcboss2022

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
662
Deals
8
Csak enantiomer felbontást készítek a Meth-ben, az MDMA véleményem szerint jobb racém, de ez minden személy személyes preferenciáitól függ.

WillD

Expert
Reaction score
1,058
Vannak olyan jelentések, amelyek szerint a természetes piperonal használata a legjobb hatást adja, mint a szintetikus. De erre nincs elméleti magyarázat. Ez egy további kutatási terület. Talán a szintetikus rosszabb minősége (dioxol csoport lebomlása metoxivá), talán valami más.

Macondor

Don't buy from me
Resident
Reaction score
9
Igen, nem szintetikus? a piperin oxidációjából ózonnal történő oxidációból származó kiváló Piperonal biztosan van