Ami sok nemzetközi oldalon nyugtalanít, az az, hogy a vásárló elvárása, hogy kezdettől fogva nagy tételben vásároljon. Egy dw piacon például soha nem vásárolnék ömlesztett árut anélkül, hogy először ne kapnék ingyenes mintát, vagy legalábbis kis mennyiséget vásárolnék, vagy csak a szállításért fizetnék. Így legalább tudom, hogy az eladó kompetens a szállításban és a termék elfogadható. Az engem érdeklő anyaghoz kezdetben csak 5-10 grammra van szükségem. Nyilvánvaló, hogy a mennyiség idővel emelkedni fog. De amikor kitettem a tapogatózást, az eladók megpróbáltak rávenni, hogy kg vagy 5 kg-os mennyiséget vásároljak. Ahogy én látom, mindkettőnknek jobb, ha 5-10 gramm eljut a célállomásra, a szállításra fordított idő, tippeket adhatok az eladónak a jövőbeli hajókhoz, amelyeket esetleg nem tudnak (ne írja kézzel a címeket, vákuumzárat vagy légmentesen záródó konténereket használjon, majd mylar stb.). Ezek a dolgok szeretnék, hogy bizonyos során kis mennyiségű hajók, hogy bármelyik fél megengedheti magának, hogy elveszíti n változtatni szállítás a következő rakomány helyett csak a szállítás kg n én vagyok ki a Crypto, az eladó ki a jövőbeni vásárlások, hacsak nem reship stb. . Azt hiszem, ez az, amiért ppl szeretik a letétbe a dw piacok annyira.