meth kristályosítása efedrinből jéggé nem lehetséges

evangelium

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Hello im próbálok kemény szép szilánkokat készíteni met etanolban való feloldásával, és amikor teljesen feloldódott, 180°-ra kell melegíteni. De ez nem volt sikeres mindig megállt 80° whete js az etanol forráspontja. Lehetséges a forráspont fölé menni ?
Mindenesetre a 80°-ban megpróbáltam üvegrudat beletenni, majd kivettem és vártam, hogy kristályosodjon. Ez így volt, így hagytam kihűlni szobahőmérsékletre, ahol elkezdett szépen kinézni, és miután lehűlt szobahőmérsékletre, betettem a fagyasztóba 7 órára, de a kristályok arnt, ahogy kellene kinézniük :(

Mit csináltam rosszul ?
Mi a megoldás ?
Az általam használt módszer használható ?

Köszönöm a segítséget

Attachments

• Xk6qBlPyi3.png
    Xk6qBlPyi3.png
    2.7 MB · Views: 175
  • 9LtizFdSa1.jpg
    9LtizFdSa1.jpg
    367.5 KB · Views: 134
  • lDUTKEVIg6.jpg
    lDUTKEVIg6.jpg
    5 MB · Views: 142
  • BbQcpJCdRU.jpg
    BbQcpJCdRU.jpg
    5.2 MB · Views: 392
  • vd5OlDKiyc.jpg
    vd5OlDKiyc.jpg
    937.4 KB · Views: 151
  • 31TtW9NyUm.jpg
    31TtW9NyUm.jpg
    5.3 MB · Views: 348
  • SavYILJK2c.jpg
    SavYILJK2c.jpg
    996.9 KB · Views: 126
  • Byoubq2d05.jpg
    Byoubq2d05.jpg
    310.8 KB · Views: 131
  • pd7luFOiNb.jpg
    pd7luFOiNb.jpg
    294.4 KB · Views: 132

23rdgate

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Próbálja ki a vákuum alatti forralást a forráspont csökkentésére

23rdgate

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Lapos aljú függőleges kondenzátor a gázbuborékos gázba

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,071
Deals
1
A probléma itt az, hogy nem maradt elég alkohol a serpenyőben a kristályosodáshoz. Alapvetően csak elpárolgott az oldószer. Szüksége van egy pyrex főzőpohárra vagy lombikra vés az alkoholt egy külön tartályban kell felmelegítenie. Van a met 1 főzőpohárban száraz és az alkohol egy másik tartályban, cbith ugyanazon a hőforráson. Amikor az alkohol elkezd forrni, öntsön egy keveset az etilalkoholba, és keverje meg. Tegye vissza mindkettőt a hőforrásra. Adjunk hozzá több forró alkoholt, amíg az összes met feloldódik tae le a f a hő és csak hagyjuk állni még 12: órán keresztül. N hő, nincs szellő, nincs rezgés. Semmi. Ezután 8 órára tegye a hűtőbe, majd a fagyasztóba. Lassan kell lehűlnie, hogy nagy kristályok keletkezzenek, valószínűleg egy mosogatótörülközőt kell köré tekerni, amíg a hűtőbe nem kerül. Lassan hűlni hagyni a kulcs, és elég alkoholnak kell lennie, hogy ne telítődjön túlságosan és ne csapódjon ki. Egy kis vízmentes aceton segítene, napi oldószeres kristályosítás. A vákuum nem segít semmilyen módon, amit el tudok képzelni, és senki sem csinált még ilyet, amit én láttam.

evangelium

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Köszönjük ! Én átkristályosítottam és lassan lehűtöttem és most már sokkal jobban néz ki, de nem voltam, hogy elválasztották jó azt hiszem, hogy tudjam

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,071
Deals
1
Az etanolok forráspontja 178°f /78°C. Egy gyorsfőzőben felemelheti, de valószínűleg csak 210°f-re, ha nem módosítja a számítógépet, hogy 15 psi-nél magasabbra mehessen.