metamfetamin nagy közepes méretű főzési útmutató

valentinosmk4l!

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Amatőr, aki meg akarja tanulni a nagyközepes méretű metamfetamin előállítása igazi szakemberek egy gyors és kezdő barátságos beállítás / recept a legmagasabb / legtisztább hozamokat, mint mondta az elején Im egy amatőr vegye könnyedén, bár a megfelelő útmutatást és a tudás valakitől im egy nagyon gyors tanuló, hogy figyelmet fordít, és alkalmazza minden részletet tanított én szeretem megtanulni a helyes módon lépésről lépésre még akkor is, ha ez nehezebb, mint a módszer egyszerűsített módja ez azért van, mert ez könnyebb számomra, hogy megmondjam, hol lehet, hogy valamit rosszul csináltam, vagy milyen részei a módszer, amit tudok csípni, hogy woek legjobb számomra bármilyen tanácsot módszerek vagy típusú berendezések nem számít, ha a boltban vásárolt diy készült im nyitott minden sugestions keres egy set up a 10-15kgs egy héten bármilyen tudás Az összegek minden chwmical szükséges, hogy a méret és a művelet Mi a start up ár a vegyi anyagoktól a berendezés szükséges, hogy a típusú művelet nyilvánvalóan ill van egy mini változata az én felállított, hogy tesztelje tételek előtt megy, hogy nagy, valamint minden nagy tétel előtt egy próbafutás, mielőtt csinálok egy nagy tétel, hogy a mennyiség, míg én gyakorlat Id szeretnék, hogy egyre nagyobb felállítani együtt is. Köszönöm előre bárki hajlandó, hogy nekem néhány ott tudás