- Reaction score
- 53
Sziasztok !
Találtam egy meth szintézist P2NP által, így megosztom itt !
Metamfetamin szintézis:
A methedrin szintézis fő problémája a prekurzorok beszerzése.
A fenil-2-propanon a legközvetlenebb prekurzor tudomásom szerint és
(sajnos?) a III. jegyzékben szereplő ellenőrzött anyag. Nem rendelkezik
farmakológiai hatása, és a DEA mégis úgy látta jónak, hogy 1975 körül szabályozza.
Az első szintézis, amit adok, ezt használja kiindulási anyagként. Valójában
még mindig lehet találni ezt az anyagot elrejtve a raktárhelyiségekben sok helyen.
egyetemek raktáraiban, amelyek feltehetően még azelőtt vásárolták a vegyületet, hogy szabályozták volna.
Egy barátom az Eastman Kodak által gyártott 500 ml-re bukkant a raktárban az egyetem raktárában.
Princetonban. Én 100 ml-t vásároltam, amikor sok évvel ezelőtt Angliában éltem, és
az első futásomat ezzel végeztem. A reakciót körülbelül 6 óra alatt lehet befejezni, ami a következő eredményt adja
60%-os hozamot ad; biológus vagyok, nem vegyész, így valaki, aki tudja, hogy mit csinál...
aki tudja, mit csinál, valószínűleg még ezen is tudna javítani.
Reagensek:
1-fenil-2-propanon: 20 g
EtOH: 100 ml
40 %-os metilamin vízben : 100 ml
Alumínium fólia : 20 g
Higany II-klorid : 150 mg
A fenti elegyet két órán át kevergetve refluxoljuk 500 ml-es kerekfenekű lombikban.
Koncentráljuk a rxn keveréket csökkentett nyomáson, szobahőmérsékleten. Öntsük jéghidegre
KOH szol'n (60 g kb. 200 ml vízben). Ennél a lépésnél nagy problémák adódhatnak
történhet. Nagy mennyiségű hő szabadul fel. Nagyon *lassan* adjuk hozzá, és tartsuk egy
jégfürdőben. A hő isten tudja mivé bomlasztja a terméket, és lehet, hogy csak
a mennyezeten végzi, ha nem vigyázol.) Kivonatoldat 125 x 3 ml
etil-éter. Vegyük vissza a szerves réteget. Extraktáljuk az étert 3N HCl 25 x 3 ml 3N HCl-lel.
Adjunk 30 ml 6 N NaOH oldatot (hidegen) a savas oldathoz, adjunk még hozzá, ha az oldat nem eléggé tiszta.
nem nagyon bázikus. Extraktáljuk a bázikus oldatot 25 x 3 ml éterrel. Szárítsuk meg
vízmentes nátrium-szulfáton, szűrjük le. Az étert rotovap. le (desztilláljuk le redukált
nyomáson, ha finomkodni akarunk, de ez nem feltétlenül szükséges), és
oldjuk fel újra vízmentes éterben, 100-200 ml-ben. Buborékos száraz HCl-gáz (az én
conc. HCl-t cseppentve conc. kénsavra) az elegyen keresztül, és methedrin HCl
ppt. fehér, bolyhos por formájában kell, hogy megjelenjen.
Szűrjük le a methedint, és ismételjük meg a második és harmadik termést. A következő termés lehet rózsaszínű vagy lilás és
farmakológiai szempontból még mindig hatékonyak, de nem túl tiszták. Remélem, hogy ez
ez volt az, amit keresett.
Találtam egy meth szintézist P2NP által, így megosztom itt !
Ismétlem : /!\ NEM SZEMÉLYES VAGY ILLEGÁLIS HASZNÁLATRA, CSAK KUTATÁSI FELÜGYELEMRE !!! /!\
Metamfetamin szintézis:
A methedrin szintézis fő problémája a prekurzorok beszerzése.
A fenil-2-propanon a legközvetlenebb prekurzor tudomásom szerint és
(sajnos?) a III. jegyzékben szereplő ellenőrzött anyag. Nem rendelkezik
farmakológiai hatása, és a DEA mégis úgy látta jónak, hogy 1975 körül szabályozza.
Az első szintézis, amit adok, ezt használja kiindulási anyagként. Valójában
még mindig lehet találni ezt az anyagot elrejtve a raktárhelyiségekben sok helyen.
egyetemek raktáraiban, amelyek feltehetően még azelőtt vásárolták a vegyületet, hogy szabályozták volna.
Egy barátom az Eastman Kodak által gyártott 500 ml-re bukkant a raktárban az egyetem raktárában.
Princetonban. Én 100 ml-t vásároltam, amikor sok évvel ezelőtt Angliában éltem, és
az első futásomat ezzel végeztem. A reakciót körülbelül 6 óra alatt lehet befejezni, ami a következő eredményt adja
60%-os hozamot ad; biológus vagyok, nem vegyész, így valaki, aki tudja, hogy mit csinál...
aki tudja, mit csinál, valószínűleg még ezen is tudna javítani.
Reagensek:
1-fenil-2-propanon: 20 g
EtOH: 100 ml
40 %-os metilamin vízben : 100 ml
Alumínium fólia : 20 g
Higany II-klorid : 150 mg
A fenti elegyet két órán át kevergetve refluxoljuk 500 ml-es kerekfenekű lombikban.
Koncentráljuk a rxn keveréket csökkentett nyomáson, szobahőmérsékleten. Öntsük jéghidegre
KOH szol'n (60 g kb. 200 ml vízben). Ennél a lépésnél nagy problémák adódhatnak
történhet. Nagy mennyiségű hő szabadul fel. Nagyon *lassan* adjuk hozzá, és tartsuk egy
jégfürdőben. A hő isten tudja mivé bomlasztja a terméket, és lehet, hogy csak
a mennyezeten végzi, ha nem vigyázol.) Kivonatoldat 125 x 3 ml
etil-éter. Vegyük vissza a szerves réteget. Extraktáljuk az étert 3N HCl 25 x 3 ml 3N HCl-lel.
Adjunk 30 ml 6 N NaOH oldatot (hidegen) a savas oldathoz, adjunk még hozzá, ha az oldat nem eléggé tiszta.
nem nagyon bázikus. Extraktáljuk a bázikus oldatot 25 x 3 ml éterrel. Szárítsuk meg
vízmentes nátrium-szulfáton, szűrjük le. Az étert rotovap. le (desztilláljuk le redukált
nyomáson, ha finomkodni akarunk, de ez nem feltétlenül szükséges), és
oldjuk fel újra vízmentes éterben, 100-200 ml-ben. Buborékos száraz HCl-gáz (az én
conc. HCl-t cseppentve conc. kénsavra) az elegyen keresztül, és methedrin HCl
ppt. fehér, bolyhos por formájában kell, hogy megjelenjen.
Szűrjük le a methedint, és ismételjük meg a második és harmadik termést. A következő termés lehet rózsaszínű vagy lilás és
farmakológiai szempontból még mindig hatékonyak, de nem túl tiszták. Remélem, hogy ez
ez volt az, amit keresett.