metkatinon szintézis - segítségre van szükségem

victimtulip

Don't buy from me
Member
Reaction score
1
Üdvözlöm! Fogyasztó vagyok 2019 óta, ritkán szívtam füvet és ritkán szerettem, csak idén nyáron találtam egy drogot amit szeretek és a városomban és a környező városokban mindenki fogyasztja és ha megkérdezel valakit, hogy mi az, senki nem tudja kimondani a megfelelő nevét, mindenki sónak, kristálynak vagy hónak hívja.

Kíváncsiságot keltett bennem 6 hónap folyamatos fogyasztás után, mert nagyon jó és ahogy hallottam nem nem tudom milyen laboratóriumban készítik és hozzánk hozzák, hanem valójában egy közeli városból több ember készíti különböző termékekből vegyszerekből, amiket könnyen lehet kapni. Így jött az ötlet, hogy megpróbáljam, és csináltam egy ambíciót, és 3 hónapig próbáltam folyamatosan információt szerezni, hogy találjak egy egyszerű szintézist és talán egy nevet ennek a drognak, amíg aztán azt mondtam, hogy próbáljam meg a metkatinont, mert nekem ez tűnik a legegyszerűbbnek, és már megvan, amire szükségem van.

Itt van egy kép arról, hogy mit fogyasztanak túlzottan a városunkban

Nagyon örülnék és könyörgöm, ha valakinek van türelme, hogy rám pazarolja az idejét, hogy segítsen nekem, mert nem tudom feladni, minden egyes alkalommal, amikor kudarcot vallok, már vesztettem némi pénzt, mert nem sikerült elérnem a terméket végül, de még mindig hajlandó vagyok újra megpróbálni, és tanultam abból, amit eddig tettem.

A receptet itt követem: https://www.hipforums.com/forum/threads/methcathinone-help.390111/

Nos, a következő hozzávalókkal rendelkezem:

KMnO4 [kálium-permanganát].
Pszeudoefedrin HCl - 100 tabletta, mindegyik 30 mg pszeudoefedrint és 200 mg ibuprofent tartalmaz.
Izopropil-alkohol
Aceton

A legnagyobb problémám, ami miatt nem tudok minden alkalommal a végére érni, hogy a folyamat körülbelül 20 órát vesz igénybe, és a konyhát akár 12 órán keresztül is használhatom. Rendbe teszek néhány kérdést.

1. Elég 100 tabletta, amelyek mindegyike csak 30 mg pszeudoefedrint tartalmaz? Nem azt akarom, hogy a legjobb termék jöjjön ki, azt akarom, hogy valami olyan jöjjön ki, aminek van egy bizonyos hatása. Ha jól értem, 100 tablettából 3 gramm metkatinonra kell jutnom?

2. Hogyan tudom magam 12 órára korlátozni? Tud valaki mondani egy másik eljárást, ha szükséges, de hogy ugyanazokat az összetevőket használjam? Engem zavar, hogy miután kivontam az efedrint és elkészítettem a kálium-permanganátot, külön-külön 2 üvegben 4 órán keresztül a hűtőben kell tartanom őket, és csak utána keverem össze egy másik üvegben és VÁRJAK 12 ÓRÁIG ... Használhatom a fagyasztót, hogy kevesebb ideig tartson?

3. Nem tudom úgy csinálni, mint a linkben, amit összefoglalóként küldtem, mert az üveg, amibe 12 órán át tettem az efedrint és a kálium-permanganátot, ugyanolyan színű, miután kiveszem a hűtőből, sötétlila színű. Meg kellett szűrnöm még egyszer, ami a palackban volt, hogy teljesen átlátszó maradjon a folyadék. Ez probléma?

4. Én ibusinus tartalmút használok: Minden filmtabletta 200 mg ibuprofent, 30 mg pszeudoefedrin-hidrokloridot és segédanyagokat tartalmaz: szuperszórós laktóz, kukoricakeményítő, magnézium-sztearát, talkum, mikrokristályos cellulóz, vízmentes kolloid szilícium-dioxid, Opadry II Green 85F210052 (részben hidrolizált polivinil-alkohol, titán-dioxid (E 171), talkum, makrogol 3350, kinolin sárga (E104), indigókármin (E 132)). Akkor is úgy kell csinálnom, mint azon a linken, és jeget tenni az összes tablettára, hogy a zöld bevonat lemenjen?

5. Nekem az a legnehezebb, amikor az egész anyagot egy hőálló tálba kell öntenem és betenni a sütőbe. A 3 óra várakozás után abban a folyadékban némi por képződött, de még mindig nem párolgott el, és azt a sütőt nem tudom több órán keresztül bekapcsolva hagyni. Lehet probléma, ha a sütő helyett a tűzhelyre teszem fel forralni, hogy elpárologjon? Az nem gyorsabb?

6. Nekem nincs muriátás savam a pH-hoz, tényleg szükség van muriátás savra? Nem tudok meglenni nélküle? Tényleg nincs honnan szereznem ilyet.

Attachments

• 7e6BOCTD4U.jpg
    7e6BOCTD4U.jpg
    489 KB · Views: 420
  • XsIKWQrVEe.png
    XsIKWQrVEe.png
    659.4 KB · Views: 422

WillD

Expert
Reaction score
1,060
A héjat el kell távolítani, mechanikusan. Az efedrin hatásának meghosszabbítója, amelyre nincs szükségünk. Megszabadulni tőle kémiailag - nehéz.

Az ibuprofén szinte nem oldódik vízben. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy elválasszuk az efedrin-hidrokloridot ebből a viszonylag egyszerű. Daráló tabletták, kivonat forró vízzel, szűrjük ki az ibuprofent és más oldhatatlan kötőanyagokat.

Néhány anyag (mikrokristályos cellulóz exp) feloldódhat erős melegítéssel, de kristályosodik, ha lehűtjük vagy szűrjük. Egy kis hűtés és újra szűrés. Ennek eredményeképpen vizes oldatot kapunk, főleg efedrin-hidrokloridot, néhány kötőanyag szennyeződéssel.

A további reakcióban az alkohol ketonra oxidációjában nem vagyok biztos a sikerben, főleg sav jelenléte nélkül pluszban. PM-re írhatsz, megpróbálok segíteni, ha komolyan gondolod.

victimtulip

Don't buy from me
Member
Reaction score
1
Rossz, ha a kálium-permanganáttal kevert pszeudoefedrin keveréket a fagyasztóban tartom, és nem a hűtőben? Azt akarom, hogy kevesebb ideig tartson, túl hosszú 8-12 órán át tartom a hűtőszekrényben.

WillD

Expert
Reaction score
1,060
egy vizes oldatot jéggé fagyasztasz, annak minden következményével együtt.