- Reaction score
- 5
Helló, miközben tisztítom az 1n és 2n aminokat, 0% hozamot kapok, miközben hcl-t buborékolok toluolban+amin termék (50g amin 300ml toluolban) -(20-30 MgSO4-et használtam a szerves fázis előszárításához).
Egy kicsit rákerestem a google-ra, és azt találtam, hogy az MgSO4 nem kompatibilis a savérzékeny vegyületekkel.
kérem nézze meg :
Lehetséges, hogy az MgSO4 elnyeli az összes termékemet és tönkreteszi a hozamomat ???
és ha soo hogyan lehetséges, hogy ez a MgSO4 abszorbens használtam soo általánosan a tutorial, hogy a termék és a gáz ki mdma + met ?
Egy kicsit rákerestem a google-ra, és azt találtam, hogy az MgSO4 nem kompatibilis a savérzékeny vegyületekkel.
kérem nézze meg :
4.7: Reakciós munkák
A reakció lefolytatásának és a termék izolálásának kulcsfontosságú lépése közvetlenül a reakció befejezése után következik, és ezt nevezzük a reakció "work-up"-nak . A work-up olyan módszerekre utal, amelyek célja a ...
chem.libretexts.org
Lehetséges, hogy az MgSO4 elnyeli az összes termékemet és tönkreteszi a hozamomat ???
és ha soo hogyan lehetséges, hogy ez a MgSO4 abszorbens használtam soo általánosan a tutorial, hogy a termék és a gáz ki mdma + met ?