Eléggé új vagyok itt, úgyhogy javítson ki, ha tévedek, de ez nagyrészt nem tűnik kérdésnek. Amikor a felhasználók elkezdenek szövetségeket kötni és fenyegetőzni, vagy megpróbálnak toborozni a "klánjukba", vagy ilyen módon szervezkedni, akkor valakinek közbe kellene avatkoznia, és máshová kellene vinnie őket. Ha valaki rosszindulatúan akarja magát olyasminek nevezni, amit valaki esetleg sértőnek talál, akkor csak a saját tudatlanságát vetíti ki. Kit diszkriminálnak? Mindannyian olyan névtelenek vagyunk, amilyennek szeretnénk lenni. Itt mindenkinek ugyanaz a lehetőség adatik meg. Ha nem tetszik, nem kell foglalkozni velük. Ha nem vonatkozik, akkor hagyd annyiban. Ha tényleg ennyire zavar, akkor talán vastagabb bőrre van szükséged.
Hogy fog ez kinézni egy újságcikkben? Ez az oldal nagyrészt olyan tevékenységre összpontosít, amit a legtöbb ember nem fog megérteni vagy szeretni, függetlenül attól, hogy politikailag korrektek vagyunk-e vagy sem. Szerintem ez a mentalitás a média, az iskolák, a szórakoztatóipar, a politika stb. évtizedes kulturális felforgatásának eredménye. Annak szükségessége, hogy kiálljunk azokért az emberekért, akik nem tudják "megvédeni" magukat. Ha ez nem az a "kiváltság", amiről beszélnek, akkor nem tudom, mi az. Az az elképzelés, hogy valakinek olyan jól megy, hogy van ideje és energiája arra, hogy harcoljon mindenkiért, akinek nincs ilyen "lehetősége" - a kisebbségekért. "Vissza kellene menned az iskolába" - ez az a fajta válasz, amire számítok. Mire? Kritikai fajelmélet vagy LMBT érzékenységi tréning? Vagy hogy megint csak a képmutatásnak és a kettős mércének legyél kitéve? A magam nevében szólva, azt hiszem, túl hülye vagyok ahhoz, hogy érzékeljem azt az igényt, hogy mindenki által kedveltnek vagy elfogadottnak kell lennem. Ezt a súlyt már régen ledobtam magamról.
Nem futok bele túl sok hülye nacionalistába. a "neonácik" és az ilyen társaság viszont egy másik fajta. A kortárs baloldal, többé-kevésbé ugyanarra a bigottságra hajlamos - csak az intolerancia helyett el KELL tűrnöd minden degenerációt és mocskot, különben "rasszista, náci, homofób stb." Nem kell zseninek lenni ahhoz, hogy lássuk, mi a baj a világgal, és miért. Szeretném azt hinni, hogy a legtöbben azért találtunk ide, mert "törvényen kívüliek" vagyunk - ez nem jelenti azt, hogy feltétlenül rossz emberek vagyunk. Azt jelenti, hogy nem hagyjuk, hogy mások döntsék el, hogyan éljük az életünket. Hogy nem félünk önmagunk lenni, bármi is legyen az, ami vagyunk. Nagyon jól ismerem magam, és nagyon jól érzem magam a bőrömben. Amikor megpróbáltam olyan lenni, amilyennek szerintem mindenki akarja, hogy legyek, utáltam magam, kibaszottul szerencsétlen voltam. A politikai korrektség és a szervezett, indokolatlan gyűlölet két különböző dolog. Nézd meg a "Gran Torino" című filmet Clint Eastwooddal, ha nem túl durva neked...
Összefoglalva: "Lehet, hogy nem értek egyet azzal, amit mondani akarsz, de meghalok, hogy harcoljak a jogodért, hogy kimondhasd."
PS, igen, munkát kell szereznem.