A mefedronom kurvára égeti az orromat.

ymaaah

Don't buy from me
Resident
Reaction score
53
Készítettem rock 4-MMC-t, és vártam 1 napot, hogy hagyjam az oldatomat megszáradni és kristályosítani a 4-MMC-t, úgy döntöttem, hogy tesztelem, és amikor 70mg-ot szippantottam, az orrom kibaszottul égett, különösen a bőröm, azt hiszem, az aceton még mindig a termékemben van..mit tehetek, hogy megszárítsam a mefedronomat az acetonból?

HIGGS BOSSON

Expert
Solutions
1
Reaction score
719
Az aceton gyorsan elpárolog. A kristályokat száraz, meleg helyen jól meg kell szárítani.

ymaaah

Don't buy from me
Resident
Reaction score
53
Igen, ezért volt kétségem... de ez furcsa.

Acidosis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
146
abból, amit kommentálsz, és azt tudom megérteni és levezetni, hogy nem az acetonról van szó, inkább arról lesz szó, hogy a bróm-ketonod nem fejezte be jól a reakciót, és a bróm nyomokban marad a termékben, légy nagyon óvatos, és ha viszketést észlelsz utána az átkristályosításból, kérlek, légy óvatos, és ne fogyaszd el a macskát

casperghost

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Milyen módszerrel Ön ezt a kristályt és tréfa idő várni eredményt

ymaaah

Don't buy from me
Resident
Reaction score
53
Veszek 1g 4MMC-t 1ml vízhez, vizet teszek egy serpenyőbe, melegítem, amíg a víz elkezd forrni, hozzáadom a 4MMC-t, és miután olyan volt, mint az olaj, üvegbe tettem, az üveget a padlásomra tettem (nagyon hideg ahah), és várok 1 napot, szilárd kő volt, de azt hiszem, nem szűröm eléggé a 4MMC poromat korábban, mert láttam szennyeződéseket a serpenyőben, amikor felforralom a vizet.

Acidosis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
146
A következő alkalommal,adjunk hozzá több metilamint a szintézisben nagyon lehetséges a főzési módszerrel a metilamin nem szorítja ki a brómot a termékből jól,és az eredmény az a viszketés, amely égeti a testét.

ymaaah

Don't buy from me
Resident
Reaction score
53
10g 2B4M-hez 20ml metilamin 40%-ot tettem, de csak arra emlékszem, hogy az eladóm azt mondta, hogy a metilamin nem 40%, hanem egy kicsit kevesebb, mert ő készítette nekem (ha ezt olvassa, még egyszer köszönöm !), szóval lehet, hogy 25ml-t kell tennem, nem, csak a szememben van égési sérülés (még akkor is, ha szemüveget viselek, mint a síszemüveg, de a kémiához és egy maszkot is (ABEK1), de ez nem 2 az 1-ben, hanem 2 különböző termék, másnap sokat sírok, de 2 nappal később már normálisak) hangya, ennyi, kesztyűt és 3M ruhát viselek.

A hely, ahol a 4MMC-t készítem, a padlásom, és éjszakára nyitva hagyom az ablakot, így hideg van... Talán a reakció nem elég forró...? Van egy fűtőlemezem, így forró vizes fürdőt tudok készíteni, és beleteszem a 2B4M/M40/DCM-et tartalmazó palackot, hogy elindítsam a reakciót, de nem látom a hőmérsékletet, így....

Ja és van még egy kérdésem, amikor HCl-t és acetont teszek a 4MMC freebase-embe, akkor néhány percig keverhetem és szűrhetem, vagy be kell tennem a fagyasztóba? Mert amikor acetont teszek, akkor látom, hogy a 4MMC kősziklák és nagyon nagyon fehér, szóval lehet, hogy meg tudom csinálni?

Acidosis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
146
oké barátom... nos, akkor teljes bizonyossággal állítható, hogy a metilamin nem jól végezte a dolgát, és nem sikerült kiszorítania a brómot, ami azt a könnyező hatást produkálja... A metilamin, amit használsz, nem a megfelelő arányban van, ezért többletet kell hozzáadni belőle..ok??, a következő tételben adj hozzá 30ml vagy 35ml metilamint ez egyáltalán nem fogja tönkretenni a munkádat, sőt, a metilamin felesleg általában kedvez az otthoni laboratóriumokban készített brómketonok szintézisének, mivel a szintézishez nem áll rendelkezésre a kontrollált környezet. próbálj meg egy másik adagot készíteni és szobahőmérsékleten több időt adni, hogy jól reagáljon, én legalább 3-szor jól megtisztítottam az alapját desztillált vízzel, és igen, amikor a hideg hcl-t cseppenként adod hozzá 1:5 jéghideg acetonnal, tegye a mágneses keverőjét teljes sebességre, mert amikor a hcl-t hozzáadjuk az alaphoz, ennek állandó mozgásban kell lennie, hogy a só keletkezzen (ez eltarthat egy kis ideig, amíg a mefedron kristályok elkezdenek megjelenni), amint a pH eléri az 5-t az üvegét A csapadéknak tele kell lennie kristályokkal, hagyja, hogy még sokáig mozogjon, majd tegye a fagyasztóba néhány órára. Ha ez megtörtént, szűrje le a kristályokat, és jól szárítsa meg őket, hogy folytathassa átkristályosításukat acetonban és vízben.

View previous replies…

ymaaah

Don't buy from me
Resident
Reaction score
53
Nekem nincs mágneses keverőm, a 4MMC-t egy kis vodkás üveggel készítem így... de megvehetem, vagy esetleg tudsz egy DIY-t, hogy gyorsan keverjek egy oldatot erre az időre? Lassan tudom keverni az oldatot egy pohárban, amíg néhány percig gondolom, nem? És talán ezért nem volt jó a hozamom !!!

Acidosis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
146
A legjobb megoldás az lenne, ha befektetne néhány eurót vagy dollárt, a helytől függően, egy mágneses keverőbe, még akkor is, ha ez az egyik olcsó, amely nem melegít, csak rázza az alapját, de biztos vagyok benne, hogy sokat fogja használni, és ha egyszer megvásárolta, akkor is használhatja. hogy az elejétől a végéig minden munkát elvégezzen. De most, amit tenned kell, hogy az alapját egy főzőpohárba helyezed, és folyamatosan kevered egy rúddal, miközben hozzáadod a hcl-t, mindig emlékezz arra, hogy mindent fagyasztva tarts, amíg a kristályokat képezed, használhatsz egy vödörnyi zúzott jeget, és a poharat a jég közé teszed a jég közé az alappal, és lassan hozzáadod a hcl-t.

ymaaah

Don't buy from me
Resident
Reaction score
53
Oké ezt fogom csinálni, idk ha veszek vevor cuccot vagy nem, azt hiszem, fogok, mert olcsó !

w2x3f5

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
179
Az előző szálában azt írtam Önnek, hogy körülbelül 1,5 gramm metilamin-hidroklorid szennyeződéssel rendelkezik. Tanuljon meg figyelmesen olvasni - ez sok problémát megold.

Ps. Ez egy hete volt, előre láttam ezt a problémát)