10g 2B4M-hez 20ml metilamin 40%-ot tettem, de csak arra emlékszem, hogy az eladóm azt mondta, hogy a metilamin nem 40%, hanem egy kicsit kevesebb, mert ő készítette nekem (ha ezt olvassa, még egyszer köszönöm !), szóval lehet, hogy 25ml-t kell tennem, nem, csak a szememben van égési sérülés (még akkor is, ha szemüveget viselek, mint a síszemüveg, de a kémiához és egy maszkot is (ABEK1), de ez nem 2 az 1-ben, hanem 2 különböző termék, másnap sokat sírok, de 2 nappal később már normálisak) hangya, ennyi, kesztyűt és 3M ruhát viselek.
A hely, ahol a 4MMC-t készítem, a padlásom, és éjszakára nyitva hagyom az ablakot, így hideg van... Talán a reakció nem elég forró...? Van egy fűtőlemezem, így forró vizes fürdőt tudok készíteni, és beleteszem a 2B4M/M40/DCM-et tartalmazó palackot, hogy elindítsam a reakciót, de nem látom a hőmérsékletet, így....
Ja és van még egy kérdésem, amikor HCl-t és acetont teszek a 4MMC freebase-embe, akkor néhány percig keverhetem és szűrhetem, vagy be kell tennem a fagyasztóba? Mert amikor acetont teszek, akkor látom, hogy a 4MMC kősziklák és nagyon nagyon fehér, szóval lehet, hogy meg tudom csinálni?