Az amfetamin szabad bázisának semlegesítése amfetamin-szulfáttá. kérdések és válaszok, amelyek zavarhatják Önt.

Mystery_chemistry

Don't buy from me
New Member
Reaction score
32
Hello mindenkinek . a szál azért jött létre, mert van néhány megválaszolatlan kérdésem.

kérdések :
1.az amfetaminmentes bázist (olajat) semlegesítés előtt oldószerrel kell keverni toluol / dcm stb?
Ha igen milyen arányban? Az olaj térfogatának 20-30%-a rendben lesz?

2. milyen arányban kell a kénsavat IPA-val hígítani? ez befolyásolja a teljesítményt?
Én 1:4 sav / IPA arányt használok , használtam 1:10 sav / IPA arányt is.

3. Mi lehet az oka a teljesítménycsökkenésnek? A pH-ról 5-6-ra megyek le. a hígított savat lassan adagolom 50-100 ml-es adagokban. a keverő folyamatosan tüzel. nemrég IPA-t adtam az olajhoz (okozhat-e ez teljesítménycsökkenést?) egy liter olajból 700-800g jött ki szárítás után. az olaj súlya 960g volt pH 12. Úgy tudom, hogy kb. 960g amfetamin-szulfátnak kellene kijönnie, igaz?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
Szia. Mindezekre a kérdésekre már korábban válaszoltunk vagy leírtuk. Nézd meg itt.
Igen, ~50/50% rendben van
Nem jó. 960 g amf olaj 7,1 mól, ezért 3,55 mól amf szulfátot kell kapnia 1308 g.
Hogy érted ezt? Keverő?
A mosás során amfoszulfátot veszíthetsz.

Mystery_chemistry

Don't buy from me
New Member
Reaction score
32
Köszönöm szépen a választ, vagyis 1l olajat 1l oldószerrel keverünk. sav acetonnal vagy IPA-val 1:10 arányban.

Melyik oldószer a legjobb? Én a dcm felé mennék, az gyorsabban elpárolog

Mystery_chemistry

Don't buy from me
New Member
Reaction score
32
hogyan kell kiszámítani a tömény kénsav arányát ilyen térfogatra. Tudom, hogy lassan kell hozzáadni a savat, de jó lenne tudni, hogy mennyi oldatot kell készíteni ebben az 1:10 arányban.

Mystery_chemistry

Don't buy from me
New Member
Reaction score
32
Valahol azt találtam, hogy 1 liter amfetaminolajra 180 ml kénsav jut. Vajon a 180ml arány 180ml: 720ml IPA 5-6-os pH-t ad. 1:10 arányt feltételezve sok ilyen oldatot kell hozzáadni. nem befolyásolja a teljesítményt?

aaa és lenne egy kérdésem az erősséggel kapcsolatban. a pH-nak van valami köze a termék erősségéhez? mit gondolsz, ha 50-100g L-fenilalanint adsz a késztermékhez, hogy fokozd a hatást?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
A mosás után elpárologtathatja az IPA-t, és a mosóoldatból amfoszulfátot kaphat.
nincs
értelmetlen pletykák

dazrich

Don't buy from me
Resident
Reaction score
2
mi határozza meg az erősséget g patton jó uram?
vagy egyszerűen csak veszít az erejéből, minél jobban elrontja a reakciófázisokat, vagyis ha minden jól megy, akkor nagy szilárdságú lesz, de mondjuk, ha túl forró lesz, akkor veszít az erejéből, vagy inkább az élesztőt veszíti el?
Más szóval mit mondana, mi a kulcs a legjobb erősség eléréséhez?
Bocsánat, ha ez rossz helyen van, vagy már leírták valahol máshol, nem találom, ha igen.