Következő laboratóriumi buktató ebben az évben 4mmc

mocnykutas

Don't buy from me
New Member
Reaction score
107

bblanco

Don't buy from me
Resident
Reaction score
43
félelmetes inspiráció! ők használták cannabis growtents..... badabing! köszönöm a hozzászólás !!! soha nem gondoltam rá...

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
599
Weed grow tend a szar a saját laborodban, megmenti a segged (vagy inkább a padlót), ha savas cuccot öntesz ki..tapasztalatból beszélve :D
Ezen kívül borítsd be a szobát strapabíró fóliával, és biztos lehetsz benne, hogy nem hagysz nyomokat, ha egyszer úgy döntesz, hogy szétbontod a műveletedet.

View previous replies…

bblanco

Don't buy from me
Resident
Reaction score
43
kedves mr KokosDream(cool nick) Köszönöm a hozzászólását! Igazad van, és természetesen ez nem a legjobb választás egy mondjuk hosszú távú laboratórium számára. ez inkább úgy gondolom, hogy tervezni A könnyen felállítható több rövid ideig használt orientált terek csak egy kis első benyomás álcázás és építeni egy könnyen zárható és fedett teret egy bizonyos téren belül. Amit szintén könnyű szétszerelni . így mondjuk egy tételes projekt, összeszerelni minden, amire szükséged van, csináld meg a dolgodat, fejezd be a küldetést szétszedni és elhagyni.

A fóliáról köszönöm a tippet! tudod én is egy kicsit kísérletezem a LED FÉNY és a növény termesztésével. LED ellen a régi natrium világítás az, hogy a világítás az, hogy a LED csak megy lefelé, és nem befolyásolja semmilyen körülmények között, amely arra kényszeríti, hogy elkapja a fényt, amit elveszít. hátrányai, hogy a növények nőnek és hozam különböző, mint az oldalak és az alábbiakban nem kap elég fényt. arra gondoltunk, hogy kísérletezni a tükrökkel a padlón és az oldalakon, de természetesen nehéz fólia lehet egy lehetőség, de nem tudom, hogyan működik, hogy tükrözi a szövetséges spektrum fény, de egyébként köszönöm az inspirációt, amit megpróbálhatok egy teljesen más projektben.

mocnykutas

Don't buy from me
New Member
Reaction score
107
ha egy viszonylag meleg országban van, 18°C, akkor a 3/mmc apvp bk mdma szintézise az erdőben 2 óra alatt elvégezhető az elejétől a végéig, azaz mmc hcl-re és pvp hcl-re.

bblanco

Don't buy from me
Resident
Reaction score
43
Szeretem a gondolkodásmódodat... van az erdő és minden más dolog... csak még nem a hatékony tapasztalat... folyamatban van a fejlesztés, hogy ...

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
599
Hosszú távú laboratóriumhoz biztosan nem a legjobb megoldás, ez igaz!
A helyről helyre mozgó műveletekhez viszont igen!

Sok szerencsét a gyomnövényes vállalkozásához