S Susi81 Don't buy from me New Member Joined Sep 9, 2022 Messages 8 Reaction score 1 Points 3 Sep 27, 2022 #1 HELLO Tud valaki segíteni? Hogyan tudom kiszedni a PPA sót az aquerus oldatból ebben a szirupban? Vörös foszfor redukcióban szeretném felhasználni. Attachments O6E17GUJny.jpg 362.5 KB · Views: 160
HELLO Tud valaki segíteni? Hogyan tudom kiszedni a PPA sót az aquerus oldatból ebben a szirupban? Vörös foszfor redukcióban szeretném felhasználni.
Z zxcuseless Don't buy from me New Member Joined Aug 5, 2022 Messages 8 Reaction score 0 Points 1 27 Sep #2 Bro, ez lehetetlen 5% ppa annak nagyon kisebb. Ha amfetamint vagy metamfetamint akarsz szintetizálni, ne használj ppa-t, ez nehéz. Upvote 0 Downvote
Bro, ez lehetetlen 5% ppa annak nagyon kisebb. Ha amfetamint vagy metamfetamint akarsz szintetizálni, ne használj ppa-t, ez nehéz.
Z zxcuseless Don't buy from me New Member Joined Aug 5, 2022 Messages 8 Reaction score 0 Points 1 27 Sep #3 Azt fogom mondani, hogy Ön Módszer szintézis amfetamin p2np(95% tisztaságú talán) nélkül al/li. Upvote 0 Downvote
S Susi81 Don't buy from me New Member Joined Sep 9, 2022 Messages 8 Reaction score 1 Points 3 28 Sep #4 A P2np itt nem érhető el Nem tudom főzni a szirupot, 2 belőle? Akkor kaphatnék belőle 10g ppa-t és használhatnám, mint efedrin a vörös foszfor redukcióban. Ha efedrint használok, metamfetamint kapok, ha ppa-t, akkor amfetamint, igaz? Upvote 0 Downvote
A P2np itt nem érhető el Nem tudom főzni a szirupot, 2 belőle? Akkor kaphatnék belőle 10g ppa-t és használhatnám, mint efedrin a vörös foszfor redukcióban. Ha efedrint használok, metamfetamint kapok, ha ppa-t, akkor amfetamint, igaz?
S Susi81 Don't buy from me New Member Joined Sep 9, 2022 Messages 8 Reaction score 1 Points 3 28 Sep #5 Érdekelne is, de előbb el kell készítenem a p2np-t. Upvote 0 Downvote
KokosDreams Don't buy from me Resident Joined Aug 16, 2022 Messages 912 Solutions 2 Reaction score 600 Points 93 29 Sep #6 Ha jól látom a csomagolásból, akkor Németországból származik? A P2NP nagyon könnyen beszerezhető Németországban. Upvote 0 Downvote
Ha jól látom a csomagolásból, akkor Németországból származik? A P2NP nagyon könnyen beszerezhető Németországban.