Question protonitazén és fentanil mi a különbség?

mrshootyouup

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
Mi a különbség a protonitazén és a fentanil között? A protonitazén hatása ugyanaz, mint a fentanilé? Az eufória ugyanaz, mint a fentanilé? Mennyire erős a protonitazén? Kérem, segítsen nekem, hogy megtudjam, a protonitazén ugyanaz, mint a fentanil.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,211
Deals
1
A protonitazin 2-3x olyan erős, és indol magmolekulával rendelkezik, de ugyanarra a receptorra hatnak. Még azok is könnyen túladagolhatják, akik azt hiszik, hogy fentanilt szednek. Köszönöm Google. Találkozunk a pokolban 👋 ahol az emberek, akiket megmérgeztél vele, örökké seggbe fognak baszni. 😆

Paracelsus

Addictionist
Reaction score
265
A protonitazén és a fentanil mindkettő erős szintetikus opioid, de kémiai szerkezetükben, hatásosságukban és potenciálisan hatásukban különböznek egymástól. A fentanil a fenilpiperidin-opioidok osztályába tartozik. Kémiai szerkezetét egy fenilcsoporthoz kapcsolódó piperidingyűrű jellemzi. A protonitazén a benzimidazol opioidok osztályának tagja. Szerkezete egy benzimidazol gyűrűt tartalmaz, amely különbözik a fentanil fenilpiperidin szerkezetétől.

A fentanil körülbelül 50-100-szor erősebb, mint a morfium. Ez a nagy hatékonyság hozzájárul a fájdalomcsillapítás hatékonyságához, de a túladagolás kockázatához is. A protonitazén a jelentések szerint még a fentanilnál is hatásosabb. A korai tanulmányok és az anekdotikus jelentések szerint többszörösen erősebb lehet, de a pontos összehasonlítások eltérőek lehetnek.

Mind a fentanil, mind a protonitazén erős fájdalomcsillapítók az agyban lévő mu-opioid receptorokra gyakorolt hatásuk miatt. Mindkét gyógyszer eufóriát idézhet elő, ami hozzájárul a visszaélési potenciáljukhoz. Az eufória intenzitása hasonló lehet, bár az egyéni tapasztalatok eltérőek lehetnek. A protonitazén nagyobb hatékonysága miatt erősebb vagy gyorsabb eufóriát idézhet elő. Mindkét opioid jelentősen csökkenti a légzésfunkciót, ami a halálos túladagolás egyik fő kockázati tényezője. A protonitazén nagyobb hatásfoka növeli ezt a kockázatot.
A fentanil gyors hatáskezdetű és rövid hatástartamú. A protonitazén farmakokinetikai profilja kevésbé jól dokumentált, de hatáserősségéből adódóan hasonló vagy még gyorsabb hatáskezdetű, potenciálisan hosszabb időtartamú lehet.

Bár a protonitazén és a fentanil sok hasonlóságot mutat, a protonitazén potenciálisan erősebb, és így nagyobb a túladagolás kockázata. Különböző kémiai szerkezetük azt is jelenti, hogy kissé eltérő farmakológiai profiljuk és mellékhatásprofiljuk lehet.

mrshootyouup

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
De hogyan értem meg a véleményedből testvér a hatás és az eufória szinte hasonló, mint a fentanil? De az eufória ideje még hosszabb, mint a fentanil eufória? Véleményed szerint a tiszta protonitazén biztonságos használatához mennyit kell vágni? Mint 1g mennyit kell vágni, hogy biztonságos használat és nagyon jó minőségű legyen a véleményed szerint testvér és milyen anyagot a legjobb vágni?

Paracelsus

Addictionist
Reaction score
265
Nem valószínű, hogy egyszerű és világos válaszokkal fogok tudni kedveskedni Önnek. A protonitazén egy meglehetősen új anyag, plusz számos tényező befolyásolja az adott személyre gyakorolt hatásokat és biztonságosságot, például a felhasználás módja, az egyéni tolerancia, az anyag minősége stb.

Állatkísérletekben a protonitazén hatékony dózisát (ED50) e 0,008 mg/kg-ra becsülték.

Meg nem erősített ajánlásokat láttam az interneten a felhasználóktól, akiknek azt tanácsolták, hogy próbáljanak ki 1 mg protonitazént 10 ml vízben vagy etanolban.

Mindenesetre ezek a számok még nem tekinthetők biztonságos és ésszerű ajánlásoknak.

loadingST

Don't buy from me
Resident
Language
🇨🇿
Reaction score
70
Hallottam, hogy a nitazének tartósabbak lehetnek, mint a szokásos fentalogének, de theyr hasonlósága a hatások csak bólintás havent próbált sem közülük, hogy megmondja, hogy mennyire ejoyable bólintás beszélünk

darkzealot

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Néhány évvel ezelőtt kipróbáltam a protonitazént és a metonitazént (Kínából szállítva), mert akkoriban a fent minősége gyorsan romlott, miután az exportot betiltották Kínában az amerikai kormány nyomására. Egyik sem ízlett egy kicsit sem. Az íze teljesen horrorisztikus volt, emlékszem, hogy majdnem öklendeztem. Lehetséges, hogy amit megkóstoltam, az nem az volt, aminek gondoltam, mivel nem volt módomban tesztelni.

HennryG1488

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
im looking for a good pre cursur for ftl and who has itr\