Üdvözlöm! Elmondom, hogyan csinálom, már több éve csinálom. Gyorsan elmondom. Eladó tabletták Spanyolországban stopcold vagy respidina. Készítsen finom port. Készítsd el a NaOH-t vízzel (kell a minimális vízmennyiség, én általában addig öntöm, amíg telítődik, majd addig adok hozzá vizet, miközben megújítom, amíg nem marad egy kis szóda a telefonban) egy száraz üvegben (gyöngyöztetve is lehet naoh-t önteni, lezárni az üveget és rázni, így megbizonyosodsz róla, hogy nem maradt víz). Azt a naoh-t kidobjuk és hozzáadjuk a tablettákat és apránként a szódát, amit elkészítettünk, kevergetjük és addig adagoljuk, amíg egy paszta nem lesz (sárga színű, ne barna), majd addig keverjük, amíg minden jól el nem keveredik. Hozzáadjuk a toluol és kevergetjük. HCL-lel extrahálom, CSAK HCL-t NEM TETTEM hozzá VÍZET. 3szor mérjük a pH-t. Így szokott 90% pszeudo lenni, igaz az utóbbi 9 hónapban csak 70%-ot kapott és nem igazán tudom miért. Többféle extrakciót kipróbáltam és kétségtelenül ez a legjobb. Remélem, hogy valami hasznosat nyújtottam.