"Ez művészet, Mr. White! Maga egy művész! .... Köszönöm Jesse, örülök, hogy jóváhagyja...."
Ja... tervezd, hogy tönkreteszel pár adagot, és ha nem... nos, a francba, most már te vagy az ember, haver...
Az amfetamin nagyon egyszerű, ami az egyenes szintéziseket illeti. Csak egy kicsit nehezebb, mint egy PSE-t metamfetaminra redukálni... ezek a srácok úgy csinálják, mintha egy tál müzli lenne a videókon. Még nem tudom magamról megmondani, de tegyél be az edzőbe! Amikor belevágtál abba az ijesztő feladatba, hogy megtanulj metet készíteni, nem gondoltad, hogy ez olyan egyszerű lesz, mint a PSE-t néhány órán át főzni némi hidrojódsavban (bármi is legyen az).... a/b kivonatot, HCl gázt buborékosítani, a sót összegyűjteni és acetonnal kimosni. Aligha kémia, igaz? Tényleg kell hozzá néhány lépés, némi munka és kockázat is van benne, te jó ég, tedd össze az RP-t és az I2-t, főzd egy kicsit és adj hozzá egy ugyanannyi vizet, megvan a HI-sav... Egy csipetnyi ebből és egy pacsi abból, elég egyszerű, nem?. Lehet, hogy elsőre nem fog sikerülni, valószínűleg nem fog - szóval számíts rá. Úgy tűnik, hogy még a képzett szakértők sem szoktak első alkalommal kísérletezni. Biztosíthatlak, hogy NEM nehéz, ha pontosan tudod a hibákat elhárítani és tanulni a hibákból, biztonságos módon. Ha Ön autodidakta, mint én, legyen türelmes és kitartó. Legfőképpen legyen biztonságban. Semmi sem fog számítani, miután felgyújtod a szarodat, és börtönben vagy holtan végzed. Menj a saját tempódban, és élj, hogy egy újabb nap tanulhass.
Azt tanácsolom, hogy először gyakorolj egy kis "ételkémiai" gyakorlatot. Nem véletlenül hívják őket szakácsoknak és szakácsoknak. Tanulj meg néhány ételt készíteni, hozzáértően, anélkül, hogy bármit is elégetnél vagy bárkit is megbetegítenél. Tanulmányozza a szerves kémiai anyagokat, tanuljon technikákat, nézzen videókat, olvasson, olvasson, olvasson, olvasson! Ismerkedj meg a terminológiával. Kezdje kicsiben és egyszerűen, és gyakoroljon néhány dolgot. Az aranybánya az, amikor valaki egyszerű kifejezésekkel elmagyarázza, hogy mi is történik valójában egy reakció egy adott szakaszában, a mögötte lévő tudományt - mi történik, mi változott? Hogyan? Miért? A mágia megértése, birtoklása, a magadévá tétele... és aztán a saját magad előadása. Láttam egy másik hozzászólásban, hogy valaki "kőkorszaki kémiának" nevezte az itteni írásokat, elavultnak és a legtöbbek számára haszontalannak, de szórakoztatónak. Szerintem, nos, menj vissza a szuperlaborodba és nyomd meg a "START" gombot a cuccaidhoz. A többieknek: Hagyjátok a művészeket festeni. Amikor a hülye civilizációtok magába roskad, és nem tudjátok kitalálni, hogyan kapcsoljátok vissza az áramot, vagy hogyan szerezzetek több prekurzort Kínából. A dinoszauruszok túl lesznek a Thunderdome-on.
A Hamiltons epizódja Festerrel az ördögjelmezben és a parókás MDMA-s szakáccsal. Királyabb, mint a párna másik oldala, ha engem kérdezel! A semmiből kiindulva, 15-20 lépéssel, talán többel, és csak boltban vásárolt dolgokat használva ~100g jó, tiszta terméket előállítani. Micsoda? Elképesztő... magic.... Művészet! ......... Nem szórakoztat?