Kérdés a Közösség számára

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Ez a fórum egy igazi gyógyszerszintézisre támaszkodó közösség, amit észrevettem. Sokan közületek legális egyetemi végzettségű vegyészek? Hardcore hobbisták? Mennyi beruházás kellene valakinek ahhoz, hogy megvásárolja a felszerelést egy csupasz csontok alapvető laboratóriumhoz (talán egy, amit több mint egy gyógyszer szintézisét is megtehetné) Elkezdek ásni néhány egyszerű receptet, és megnézem, hogy szerintem meg tudnám-e csinálni.

Props mindannyiótoknak. Olyan lenyűgözőnek találom, hogy ti képesek vagytok vegyszereket összekeverni, hogy olyan drogokat készítsetek, amelyeket mindannyian szeretünk. Olyanok vagytok, mint a varázslók (olyasvalakitől, akinek csak egy főiskolai kémiaórája volt, amit csak nehezen tudott átvenni).

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,769
Deals
666
A befektetés összege minimális lehet. Minden attól függ, hogy mit szintetizál, és milyen mennyiségben tervezi gyártani.
Például a mefedron kis mennyiségben történő szintéziséhez csak néhány üvegedényre lesz szüksége, más berendezésre nincs szükség. De ha heti 100 kg mefedront akarsz előállítani, akkor drága felszerelésre kell költened.

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
383
őszintén szólva csak évente vagy 2 évente kapok egy új hiperfixet, és ez a jelenlegi ^^;

Nekem még nincs üvegkészülékem vagy prekurzorom, mert le vagyok égve, de dolgozom rajta. Alig mentem át a középiskolai kémián. Sosem érdekelt (vagy voltam jó benne) egészen a közelmúltig. őszintén szólva a drogok előállításához szükséges cuccok nem olyan drágák, csak másra van nagyobb szükségem rn lol.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Nagyon érdekes... Megnéztem a bevásárlólistát. Legalább van egy jó forrásom, ha kérdésem lenne!

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
162
Heisenberg úr természetesen telitalálat. Attól függ, hogy mit akarsz csinálni. Spoiler alert, valószínűleg nem fogsz LSD-t készíteni, ha egyáltalán valaha is - mint mi többiek, komoly befektetés nélkül, felszerelés, erőfeszítés, idő és pénz nélkül, és amire gondolok, az az, hogy még akkor sem könnyű feladat. Valószínűleg mindent megkaphatsz, amire szükséged van, beleértve az üvegárut és a laboratóriumi felszerelést is, hogy bármit megtehess, amit akarsz (ésszerűségen belül), és megvásárolhatod a szükséges prekurzorokat is, hogy 20g-os tételekre összpontosítson az amfetaminra, és 500 dollárért vagy annál kevesebbért kezdd el, és ez az ár valószínűleg magában foglalja az első szállítmányod tönkretételét az összetevők sikertelen próbálkozásaihoz, és még mindig van némi változás, ami megmaradt, talán a termékek forrásától és a választott útvonaltól függően.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Tehát az amfetamin készítése egyfajta művészet lehet, ha valószínűleg tönkreteszi az első adagot? Nem egy egyszerű szakácskönyv receptje?

jessejames122669

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Solutions
1
Reaction score
41
Deals
3
Az útvonaltól függ. Ha futó efedrin átalakítás, én voltam képes létrehozni jobb ar a kezdet. ez volt a 90-es évek elején. Amikor a tabletták könnyűek voltak. szoktam sétálni a cosco wulitjout egy tagság és töltse meg a kosarat. üres a polcok. Anhyrous amonia fájhat, hogy megy, hogy az útvonal.
A propeller útvonalak bonyolultabbak.

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
162
"Ez művészet, Mr. White! Maga egy művész! .... Köszönöm Jesse, örülök, hogy jóváhagyja...."
Ja... tervezd, hogy tönkreteszel pár adagot, és ha nem... nos, a francba, most már te vagy az ember, haver...

Az amfetamin nagyon egyszerű, ami az egyenes szintéziseket illeti. Csak egy kicsit nehezebb, mint egy PSE-t metamfetaminra redukálni... ezek a srácok úgy csinálják, mintha egy tál müzli lenne a videókon. Még nem tudom magamról megmondani, de tegyél be az edzőbe! Amikor belevágtál abba az ijesztő feladatba, hogy megtanulj metet készíteni, nem gondoltad, hogy ez olyan egyszerű lesz, mint a PSE-t néhány órán át főzni némi hidrojódsavban (bármi is legyen az).... a/b kivonatot, HCl gázt buborékosítani, a sót összegyűjteni és acetonnal kimosni. Aligha kémia, igaz? Tényleg kell hozzá néhány lépés, némi munka és kockázat is van benne, te jó ég, tedd össze az RP-t és az I2-t, főzd egy kicsit és adj hozzá egy ugyanannyi vizet, megvan a HI-sav... Egy csipetnyi ebből és egy pacsi abból, elég egyszerű, nem?. Lehet, hogy elsőre nem fog sikerülni, valószínűleg nem fog - szóval számíts rá. Úgy tűnik, hogy még a képzett szakértők sem szoktak első alkalommal kísérletezni. Biztosíthatlak, hogy NEM nehéz, ha pontosan tudod a hibákat elhárítani és tanulni a hibákból, biztonságos módon. Ha Ön autodidakta, mint én, legyen türelmes és kitartó. Legfőképpen legyen biztonságban. Semmi sem fog számítani, miután felgyújtod a szarodat, és börtönben vagy holtan végzed. Menj a saját tempódban, és élj, hogy egy újabb nap tanulhass.

Azt tanácsolom, hogy először gyakorolj egy kis "ételkémiai" gyakorlatot. Nem véletlenül hívják őket szakácsoknak és szakácsoknak. Tanulj meg néhány ételt készíteni, hozzáértően, anélkül, hogy bármit is elégetnél vagy bárkit is megbetegítenél. Tanulmányozza a szerves kémiai anyagokat, tanuljon technikákat, nézzen videókat, olvasson, olvasson, olvasson, olvasson! Ismerkedj meg a terminológiával. Kezdje kicsiben és egyszerűen, és gyakoroljon néhány dolgot. Az aranybánya az, amikor valaki egyszerű kifejezésekkel elmagyarázza, hogy mi is történik valójában egy reakció egy adott szakaszában, a mögötte lévő tudományt - mi történik, mi változott? Hogyan? Miért? A mágia megértése, birtoklása, a magadévá tétele... és aztán a saját magad előadása. Láttam egy másik hozzászólásban, hogy valaki "kőkorszaki kémiának" nevezte az itteni írásokat, elavultnak és a legtöbbek számára haszontalannak, de szórakoztatónak. Szerintem, nos, menj vissza a szuperlaborodba és nyomd meg a "START" gombot a cuccaidhoz. A többieknek: Hagyjátok a művészeket festeni. Amikor a hülye civilizációtok magába roskad, és nem tudjátok kitalálni, hogyan kapcsoljátok vissza az áramot, vagy hogyan szerezzetek több prekurzort Kínából. A dinoszauruszok túl lesznek a Thunderdome-on.

A Hamiltons epizódja Festerrel az ördögjelmezben és a parókás MDMA-s szakáccsal. Királyabb, mint a párna másik oldala, ha engem kérdezel! A semmiből kiindulva, 15-20 lépéssel, talán többel, és csak boltban vásárolt dolgokat használva ~100g jó, tiszta terméket előállítani. Micsoda? Elképesztő... magic.... Művészet! ......... Nem szórakoztat?