Mindannyian azért vagyunk itt, hogy segítsünk Önnek, ha úgy tűnt, hogy a dolgok rosszul indulnak kettőnk között, ígérem, hogy vannak itt hozzáértőbb emberek, akik segítenek Önnek. Most, mielőtt tudnám, hogy pontosan mire gondol, megígérhetem, hogy a legtöbb reakcióelegy, amely a hiba jeleit mutatja, valójában a kívántnál kisebb mértékben helyreállítható. A kémikus módja apró léptékben végzi el azt, amit preparatív léptékben szeretne elvégezni, így a kémcső az első, bár feltételezheti, hogy a termék izolálása nem a tényleges cél, így csak olyan mennyiséget kell befektetnie, amelyet megengedheti magának, hogy elveszítsen a reaktánsok viselkedésével kapcsolatban szerzett ismeretekért cserébe. A királis molekulák felbontása nem kezdőbarát, és azt hiszem, nem én vagyok az egyetlen, aki ezen a véleményen van. Volt jó részem a frusztrációból ezzel a fajta munkával kapcsolatban, így elkerülöm, hogy én legyek a szamár, aki bátorít, sem az, aki lebeszél. Kérem, jöjjön egy világos eljárási leírással (igen, ez megint a bennem lévő pedagógus), és ígérem, hogy részletesen megvitatom veled. Több elméleti erőfeszítés megtétele konstruktív gyakorlat, amely egy professzionálisabb Önben fog megvalósulni, amely magasabb hozamokat fog elérni, és a jövőben valamikor a termék minden barna gócból való kijutását.
Sok szerencsét és jó tempót!