Im egy expat egy félig autoriter ázsiai országban tényleg inkább nem mondom. De feltételezem, hogy úgy osztogatják az éveket, mint a cukorkát. a tervem az volt, hogy levélben küldök egy gramm füvet Európába, hogy teszteljem a vizet. Mindenesetre elmentem a postára és megkérdeztem, mennyibe kerülne. Most a srác elég idegesnek tűnt, amikor azt mondtam, hogy levél és nem csomag, valamiért, és látod, ez idegesít. Megkérdeztem a bardot, hogy mi lenne a büntetés, ha elkapnának, és azt mondta, hogy 3 hónap és 3000 dollár bírság, azt hiszem. Ezzel együtt tudnék élni, de igazából fogalmam sincs. A fű vákuumzárral van lezárva, egy postai kártyába és borítékba akartam tenni. Talán működne. Még mindig nem mondom, hogy 100%-ig nem fogom végigcsinálni. De a srác, akinek küldöm, azt is mondta, hogy utána 100 grammot akar venni. Nem látnám a napvilágot, ha rajtakapnának, hogy 100 grammot postázok, azt hiszem. Mondjuk 15 év, vagy akármennyi. Megint csak fogalmam sincs. És a postás azt mondta, hogy a posta két hétig tart. Ez sem tetszik.