Question szimatoló kutyák megoldása

smellybelly45

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
1
Tud valaki valamit, ami kipróbált és bevált a szimatoló kutyák számára?
Tudom, hogy mindenki azt fogja mondani, hogy vac seal és clean, de nem működik olyan jól, mint ahogy az emberek gondolják.
Hallottam, hogy az ammónium-alumínium-szulfát vízben és alkalmazva zavart okozhat nekik.
bárki bármi ötletet
dolgozom valamin, és úgy tűnik, hogy a kutya a fő akadály.

gringo0

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
14
Rengeteg tényleges "tipp" van a kutyáknak, de a valóságban senki sem lehet biztos benne.
Itt ezen a csatornán láthatod, hogyan képezték ki a kutyákat https://youtube.com/@blazeorbust3139?si=R88VfgCWLmyCkXF2 ez csak egy része a tréningnek... Tapasztalatból mondhatom, hogy a kutyák a legnagyobb ellenség. A szkennert ki lehet kerülni, a reagens tesztet ki lehet kerülni, a kézi ellenőrzést ki lehet kerülni, de amikor jön a kutya mindenki kitölti a gatyáját.

Alpino [ B.H.M.]

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
96
Deals
20
Egyszerű, ez a módszer 100%-ban működik, ragyogóan átmentem rajta! Szagolnod kell a nálad lévő drogokat, téged, a háziállatodat, a ruhádat, a bugyidat, a kocsidat és mindent!

Légy óvatos az autópályán Cadizból, legalább 2 kutyával fogsz találkozni!!!

dnBQByvHb8Zkawbjpx

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Úgy tudom, hogy a szimatoló kutyákat nemcsak tiltott anyagokra képzik ki, hanem olyan illatokra is, amelyeket a csempészett anyagok elfedésére is használhatnak. Tehát bármilyen tanács arra vonatkozóan, hogy bármilyen anyagot használjon a rakomány elfedésére, eléggé hatástalan. Ráadásul az illat idővel bármilyen közegen keresztül eloszlik.

Tehát felejtsd el a sampont, kávét, borsot és egyéb ostoba ötleteket, és helyette inkább a termék vákuumzárására koncentrálj.

Alpino [ B.H.M.]

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
96
Deals
20
Állítsa le a paranoidokat :)) félelem és a pánikba esett emberek arca felfedezi, hogy bűnös :)) a kutyákat könnyű becsapni a fenti módszerrel, és 100% -ban működnek.

mit mondasz samponnal és kávéval 10 évesek módszereinek tűnnek, nem tudom hol olvastál ilyesmit :)
van még több más módszer is, de egyikben sem szerepel a kávé és a sampon :))

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Megnéztem a Traffickd című NG-sorozatot. Egy kartellt követtek, amely a határon keresztül szállított (azt hiszem, kokszot). Több vákuumozott, lezárt zacskót, mustárt és kávét használtak a szag elfedésére. Nem tudom, hogy ez mennyire praktikus, de én ezt láttam.

sensitive_tm

Buying through escrow
New seller
Language
🇬🇧
Reaction score
6
Deals
2
Dupla vákuum készült tiszta környezetben, új kesztyűvel és minden figyelmességgel dolgozik 101%-ban.

CatmandMU

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
4
theres egy bizonyos megoldás a problémájára, amelyet a tüzes szukákra alkalmaznak, amelyeket nem akar véletlenül szaporítani. Bízz bennem, én profi vagyok. 🤠

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Az igazság az, hogy a kutya arra van kiképezve, hogy parancsra riadjon. A kutyavezető akkor is azt mondhatja, hogy riasztott, ha nem mozdult. A kutya az a módszer, amivel a szabadságodat megkerülik.

CatmandMU

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
4
Definitely not, that would be unethical and LE are here to defend the good mans freedom from the tyrannical commies with long hair that smoke reefer. outlaws they are, and it’s a shame we can’t privatize prisons even more.

it costs the taxpayer 9k a day to run a single courtroom and there’s only a 400 yearly percent return on that investment paid for by the people and reaped by the good people who have corporations that house those lawbreakers.

We gotta pump those numbers up by higher taxes and higher returns by higher numbers of LE to arrest a higher rate of people who get high.