Question Szintézis BMK amfetaminná H2S04 segítségével

ponellibro

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
1
Üdvözlöm!
sok szintézismódszert láttam itt, és mindegyik egy kicsit bonyolultnak tűnik számomra.
A helyzetem a következő: kaptam 1l sárga olajat (gondolom a BMK?) és az illető, aki nekem adta, nem volt megfelelő utasítás számomra.
Csak azt az infót kaptam, hogy egy nagy, vastag üvegből készült tálba kell az olajat tenni, és lassan H2S04-t cseppenteni az olajba.
A másik infó, amit kaptam, hogy szükségem van még valamilyen kiegészítő összetevőre, például krétára - de azt sem tudom, hogy CaCO3 vagy CaO.
A hozamnak körülbelül 2,5 kg-nak kell lennie.

1. Valaki meg tudná nekem mondani, hogy ez a módszer működhet-e?
2. Mennyi kénsavra lenne szükség?
3. CaCO3-ra vagy CaO-ra van szükségem ezen kívül?
4. Mikor kell hozzáadnom a krétát?

Köszönöm srácok!

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
508
Deals
5
Amit leírtál, az a szabadbázis oldószerben, nem bmk, csak savval kell kicsapni. használhatsz szárítószert, például MgSO4 vízmentes, NaSO4 vízmentes, hogy eltávolítsd a víz nyomait. ezután csak csepegtess H2SO4 oldatot acetonban/ipa-ban, hogy megkapd a csapadékot.

ponellibro

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
1
Először is köszönöm a választ! Most már sokkal többet tudok, mint korábban. De a kémiai ismereteim nagyon rosszak...

Meg tudná mondani, hogy mennyi MgSO4/NaSO4 és H2SO4-t kell vásárolnom?
Mikor kell hozzáadnom a szárítószert (és hogyan)?
H2SO4-ot és acetont kell összekevernem, majd a freebase-be csepegtetnem?

Tényleg szükségem lenne egy lépésről-lépésre útmutatóra. Bocsánat :)

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
508
Deals
5
Legfeljebb 100g szárítószert és savat fogsz használni, attól függ, hogy mennyire conc. az oldatod, bárhol 300-900g lehet szabadbázisú, tehát legfeljebb körülbelül 1L.
mielőtt bármi mást, akkor vegye és tegye be, miután hatott fél órán keresztül vagy úgy egyszerűen leereszteni
Igen, néhányszor több aceton, mint a h2so4 1:5 , 1:10 kb.

ponellibro

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
1
Ember szeretlek köszönöm szépen értékelem a gyors válaszodat!!!!

Szóval megvan az alap, egy nagy lasagne forma üvegből, egy pohár a csepp-oldat készítéséhez, egy nagy cseppentő pohár.
Veszek 100g NaSO4-ot és 1l savat és 5l acetont és akkor megvan minden amire szükségem van ugye?

Kell valamiről gondoskodnom? Lehet forró? :)
Kavargatnom kell állandóan, amikor az aceton/kénsavas oldatot csepegtetem az alapba? Mikor tudom, hogy eleget csepegtettem bele?

Ígérem, ezek az utolsó kérdéseim :)

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
508
Deals
5
Ne aggódj, valószínűleg nem fogsz tudni csak 100g-ot vásárolni, de az olcsó.
Ez elegendőnek kell lennie, igen.
A sav fröccsenhet és felmelegedhet, ha acetonhoz adod, a legjobb, ha előre lehűtött acetont használsz.
Igen, állandóan kevergetni kell. pH-t meg kell határozni, univerzális indikátorral rendben kell lennie, 6,5-nél nem lehet alacsonyabb.