Warning! You are currently using a domain is accessible on the regular internet, not on Tor. For better privacy and security, please use our onion domain instead.

Amphetamine Synthesis From P2NP via SnCl2 and Zn

TucoSalamanca.

Don't buy from me
Resident
Language
🇹🇷
Reaction score
32
Hogyan állapíthatom meg, hogy amfetaminról van-e szó?

GDC

Buying through escrow
New seller
Language
🇬🇧
Reaction score
12
Drogvizsgálat, melegítsünk belőle egy keveset a kívánt hőmérsékletre (megolvad és eléget)

View previous replies…

GDC

Buying through escrow
New seller
Language
🇬🇧
Reaction score
12

TucoSalamanca.

Don't buy from me
Resident
Language
🇹🇷
Reaction score
32
Azt hiszem, a szintézis azért nem sikerült, mert túl gyorsan öntöttem a hcl-t és a hideg vizet.

GDC

Buying through escrow
New seller
Language
🇬🇧
Reaction score
12
Ez a Reakció több időt vesz igénybe, mivel a Szálnyitó írta....
Lépések és időkeretek:
  1. A reakció beállítása (15-30 perc): Oldjuk fel az oximot GAA-ban egy kerekfenekű lombikban.
  2. Redukció (4-8 óra):
    1. Adjunk cinkport a reakcióelegyhez,
    2. melegítsük visszaáramlásig, és tartsuk a hőmérsékletet a reakció befejezéséig.
  3. Semlegesítés (10-20 perc):
    1. Adjunk lassan NaOH-oldatot az elegyhez a felesleges GAA semlegesítéséhez, a pH-t >10-re állítva.
  4. Szűrés (10-20 perc):
    1. Szűrjük át a keveréket egy Celite vagy diatómaföld párnán keresztül, hogy eltávolítsuk az oldhatatlan cink-sókat és egyéb szennyeződéseket.
  5. Szétválasztás (5-10 perc):
    1. Osszuk el a szűrletet egy szerves oldószer, például etil-acetát, és víz között. Válasszuk el a szerves réteget a vizes rétegtől.
  6. Extrakció (15-30 perc):
    1. A vizes réteget további adagokkal etil-acetátból (vagy más megfelelő szerves oldószerből) extraháljuk a termék teljes extrakciójának biztosítása érdekében.
  7. Szárítás (10-20 perc):
    1. Egyesítsük a szerves rétegeket, és szárítsuk meg őket szárítószer, például magnézium-szulfát (MgSO4) vagy nátrium-szulfát (Na2SO4) felett.
  8. Szűrés és bepárlás (20-40 perc):
    1. Szűrjük le a szárított szerves oldatot a szárítószer eltávolítása érdekében, majd pároljuk el az oldószert csökkentett nyomáson, hogy a nyers terméket kapjuk.
  9. Tisztítás (1-3 óra):
    1. Tisztítsuk meg a nyers terméket szükség szerint olyan technikákkal, mint az átkristályosítás, kromatográfia vagy desztilláció.

TucoSalamanca.

Don't buy from me
Resident
Language
🇹🇷
Reaction score
32
A következő szintézishez nátrium-hidroxid lúgot fogok használni, és a hcl vizet lassan adom hozzá, túl gyorsan adtam hozzá.

GDC

Buying through escrow
New seller
Language
🇬🇧
Reaction score
12
Hozzáadja az oximot a HCl / víz oldathoz :)
Az 1-fenilpropan-2-on-oxim HCl-oldathoz való hozzáadásának sebessége számos tényezőtől függhet, beleértve a HCl-oldat koncentrációját, a reakcióelegy hőmérsékletét és az adott kísérleti elrendezést. Általánosságban elmondható, hogy az adalékolást lassan és óvatosan kell elvégezni, miközben a reakciót figyelemmel kell kísérni, hogy az biztonságosan és az elvárásoknak megfelelően menjen végbe.

Last edited:

TucoSalamanca.

Don't buy from me
Resident
Language
🇹🇷
Reaction score
32
A fordítás nagyon pontatlan, elnézést kérek a helyesírási hibákért.

GDC

Buying through escrow
New seller
Language
🇬🇧
Reaction score
12
A fonalnyitó a HCl x víz oldatához hozzáadta az 1-fenilpropan-2-one-oximot (A P2NP + SnCL2 * 2H2O terméke). De igen szerintem lassan kell csinálni.

mithyl2

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
28
Próbálja ki a reagens teszteket, mint például a marquis

hacke8

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
38
Üdvözlöm, uram, etil-acetátot használnak benne. A petróleuméter vagy a xilol helyettesíthető az ötödik részben? Használhatok oldószert az összes extrakció befejezéséhez?

GDC

Buying through escrow
New seller
Language
🇬🇧
Reaction score
12
Sajnálom, de nem én vagyok a téma létrehozója.
Talán @G.Patton tudja ezt.
"Az első az etil-acetát, a második a diklórmetán, a harmadik pedig a DCM volt."
A DCM a di-klór-metán :)
És szerintem az etil-acetát nem probléma, vagy?
És igen, a DCM helyettesíthető éterrel.

GDC

Buying through escrow
New seller
Language
🇬🇧
Reaction score
12
Ellenőriznie kell a sűrűséget

hacke8

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
38
Köszönjük válaszát. Tudom, hogy a DCM a diklórmetán. Nem tudom, hogy az etil-acetát egy reagens vagy egy extrakciós anyag. Ha reaktáns, akkor nem biztos, hogy cserélhető. Ha a kivonószert petróleuméterrel vagy xilollal helyettesítjük, az befolyásolja a későbbi reakciót?

hacke8

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
38
Nagyon köszönjük önzetlen megosztását. Néhány kérdést szeretnék feltenni Önnek. 1: A 37%-os sósav használható közvetlenül víz és sósav hozzáadásakor? 2: Mi a PH-érték a sósav hozzáadása után? 3: A kísérlet során három oldószert használtunk az extrakcióhoz. Az első az etil-acetát, a második a diklórmetán, a harmadik pedig a DCM volt. Szeretném megkérdezni, hogy ez a három extrakció helyettesíthető-e petróleuméterrel vagy xilollal, vagy melyik oldószer helyettesíthetetlen?

TucoSalamanca.

Don't buy from me
Resident
Language
🇹🇷
Reaction score
32
Eladtam a termékemet egy kicsit, hol lehet vásárolni p2np

mithyl2

Don't buy from me
Resident
Language