A JWH-018 szintézise Me2AlCl segítségével

WillD

Expert
Reaction score
1,054
Reakcióséma:
V67l4PErX8

Szintézis:
1. 10 g 1-pentilindol 25 ml száraz DCM-ben 0 *C-on kevert oldatához cseppenként 100 ml Me2AlCl 1M-ot adtunk hexánokban, és 30 percig kevertettük 0 *C-on.
2. 11,2 g 1-naftoil-klorid friss oldatát 25 ml DCM-ben cseppenként 0 *C-on hozzáadtuk, és az elegyet szobahőmérsékleten egy éjszakán át kevertettük.
3. A reakciót vízzel oltottuk, majd DCM-részekkel extraháltuk.
4. A DCM-oldatot vízzel és 1M KOH-val mostuk, szárítottuk (MgSO4) és az oldószert vákuumban eltávolítottuk, így kaptuk a nyers terméket, mint sárga szilárd anyagot (69%).

Last edited by a moderator:

banana123

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Amikor a 3. lépésben azt mondja, hogy "DCM-mel extrahálva", akkor a vízrétegből történő extrakcióra utal? Azt hittem, hogy a JWH nem oldódik vízben, ezért arra gondolok, hogy talán nem egészen értem ezt a lépést. Szintén tudasd velem, ha DM-ben kérdezhetek a JWH018 saját szintéziséről. Láttam, hogy sok más embernek segítettél a fórumon. Köszönöm!

charmingcho

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
Szerintem dcm réteg.

charmingcho

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
az alternatív me2alcl?

jayrockxiv

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
Milyen oldalon tudtam kaptam vásárolni jwh-018, hogy nem éget engem a pénzemet kell a por keveredni és keveredik a fehér papírral vagyok az us?????

Alex7920

Don't buy from me
Resident
Reaction score
1
A Me2AlCl erősen reaktív és érzékeny a levegőre, sőt piroforos. Hogyan használhatom a reakcióban?

WillD

Expert
Reaction score
1,054
It refers to the use of this in the solution. Without a solution, this is not available commercially, for the reasons that you called. But it is better to use the method with aluminum chloride, it makes no sense to use less affordable analogues. It is possible to use elementary iodine as an Lewis acid, but I do not know how it works with indole. But it works in some other cases.