- Language
- 🇹🇷
- Reaction score
- 5
Üdvözlöm ismét barátaim. Megpróbáltam kivonni a PSE szabad bázisát az "Univerzális extrakciós technika" segítségével: Straight to Bee" módszerrel. Itt részletesen leírom képekkel. A végén egy viaszos anyagot kapok. Előre is köszönöm azoknak akiknek van információjuk a témában.
Először is kezdjük a tabletták tartalmával.
- ibuprofen
- pszeudoefedrin-hidroklorid
- aszkorbinsav (C-vitamin)
- Kalcium-hidrogén-foszfát vízmentes
- kroszkarmellóz-nátrium
- Povidon (k-30)
- Beszélgetés
- Mikrokristályos cellulóz (101-es típus)
- Szilícium-dioxid-sziloid 244
- Hidrogénezett ricinusolaj
- Hidroxipropil-metilcellulóz E-15
- Polivinil-alkohol
- Titándioxid
- Kinolin sárga alumínium lakk
- lecitin
- Xantán gumi
- Sunset sárga alumínium lakk
Először is, az utasításokat pontosan követve végeztem egy kivonást. A kivonás utáni képek a következők.
Aztán, mivel úgy gondoltam, hogy túl sok idő telt el azóta, hogy kipróbáltam ezt a technikát, újra megpróbáltam, egy kicsit megváltoztatva a saját ízlésem szerint.
Amit megváltoztattam magamnak, az az, hogy kevesebb acetont, kevesebb kukoricakeményítőt használtam, és petróleuméterrel felforraltam, mielőtt túlságosan száradni hagytam volna.
Most pedig rátérek a kérdéseimre.
1- Mi is pontosan az a viaszos anyag az első képeken?
2- Ha a viaszos anyag helyes, akkor toluolos HCl gázt juttattam hozzá, de nem láttam, hogy kristálydarabok esnének le vagy képződnének. Túl kevés HCl gázt engedtem át, vagy többet kellett volna átengednem?
3- Mennyi idő alatt kristályosodik ki a szabad bázis? Azonnal kikristályosodik vagy várnom kell 12 órát stb?
4- A szabad bázis felhasználható az RP/I2 reakcióban, vagy át kell alakítanom HCL-sóvá?
5- Egyelőre megvannak a tabletták, amelyek tartalmát leírtam. Előre is szeretném megköszönni a tapasztalt és hozzáértő ismerősöknek, ha megosztják tapasztalataikat, hogyan tudom őket eltávolítani.
Először is kezdjük a tabletták tartalmával.
- ibuprofen
- pszeudoefedrin-hidroklorid
- aszkorbinsav (C-vitamin)
- Kalcium-hidrogén-foszfát vízmentes
- kroszkarmellóz-nátrium
- Povidon (k-30)
- Beszélgetés
- Mikrokristályos cellulóz (101-es típus)
- Szilícium-dioxid-sziloid 244
- Hidrogénezett ricinusolaj
- Hidroxipropil-metilcellulóz E-15
- Polivinil-alkohol
- Titándioxid
- Kinolin sárga alumínium lakk
- lecitin
- Xantán gumi
- Sunset sárga alumínium lakk
Először is, az utasításokat pontosan követve végeztem egy kivonást. A kivonás utáni képek a következők.
Aztán, mivel úgy gondoltam, hogy túl sok idő telt el azóta, hogy kipróbáltam ezt a technikát, újra megpróbáltam, egy kicsit megváltoztatva a saját ízlésem szerint.
Amit megváltoztattam magamnak, az az, hogy kevesebb acetont, kevesebb kukoricakeményítőt használtam, és petróleuméterrel felforraltam, mielőtt túlságosan száradni hagytam volna.
Most pedig rátérek a kérdéseimre.
1- Mi is pontosan az a viaszos anyag az első képeken?
2- Ha a viaszos anyag helyes, akkor toluolos HCl gázt juttattam hozzá, de nem láttam, hogy kristálydarabok esnének le vagy képződnének. Túl kevés HCl gázt engedtem át, vagy többet kellett volna átengednem?
3- Mennyi idő alatt kristályosodik ki a szabad bázis? Azonnal kikristályosodik vagy várnom kell 12 órát stb?
4- A szabad bázis felhasználható az RP/I2 reakcióban, vagy át kell alakítanom HCL-sóvá?
5- Egyelőre megvannak a tabletták, amelyek tartalmát leírtam. Előre is szeretném megköszönni a tapasztalt és hozzáértő ismerősöknek, ha megosztják tapasztalataikat, hogyan tudom őket eltávolítani.