Igen, nem, ezt értem. Ezt könnyen ki tudnám számolni, de valahogy elfelejtettem, hogyan kell kiszámítani a sztöchiometriát, mert, ez már olyan, mint a középiskola és ez inkább tanulni hobbi után középiskola és nem akarok semmi illegálisat csinálni, de tudom, hogyan kell megtalálni egzotikus szar, mint a safrol vagy nitroetán, hogy már NMR tesztelt, ez van körül, és bárki érdeklődő, nem . Biztos vagyok benne, hogy ha egy kicsit vettem, meg tudnám tanulni újra, de úgy emlékszem, hogy meg kell kapni a részleges anyag mol tömegét, ha jól emlékszem? De igen azt hiszem, igazad van ebben az esetben nem igazán számít.
Azonban tényleg azt kellett mondanom, hogy az embereknek el kell felejteniük a tanulást, hogy ez "receptek" és hogyan kapcsolódik össze. Azt akarom mondani PROPS neki, hogy megkérdezte, hogy szükséges-e növelni néhány más reagens mennyiségét, vagy újakat hozzáadni? De elfelejtette megkérdezni, hogy befolyásolja-e az időt, a hőmérsékletet, a keverési sebességet stb. Persze ez utóbbi kicsit neki, hogy legközelebb jobban megfogalmazza a kérdést.
Azonban van néhány művelt emberek itt te és én magam is (Azonban nem tudom szar, én bevallottan minden autodidakta keresztül Totál szintézis 2 és a kaptár és én beszéltem az emberek Masters diplomával, akik tanítanak főiskolán, akik mennek, tudod, jobb, mint 3/4 az osztály tanítok, és én nem tudom szar, így nem érzem magam rosszul . Én is nem akartam kiosztani, mert tényleg "meg kell tanulniuk az alapokat", mert a recept, amit követnek, lehet, hogy helytelen, és önállóan ellenőrizniük kell a sztöchiometria helyes.
Egyébként a másik felhasználónevem a REAL ABE LINCOLN a wetdreams-en, az Egyesült Államok volt elnöke voltam mielőtt lelőttek. A kómában, nem sokkal a halálom előtt Hitler átadta ezt a metamfetamin receptet a jövőből. 1 gallon P2P-t adtak hozzá 1 gallon metilaminhoz XD