Mi a helyzet a MethylAmine...

Ditonator228

Don't buy from me
New Member
Language
🇷🇺
Reaction score
0
Sziasztok, visszatérve arra, hogy sokaknál tilos a 40%-os mm oldat, lehet-e 37%-os mm oldatot használni MMM szintézissel, ami a szintézis során változik, szükséges-e néhány más reagens mennyiségének növelése vagy újak hozzáadása? ?

Sassypants

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
Kinek van egyáltalán szüksége metilaminra?

MDMA szintézis az MDP2P reduktív aminálásával
alumínium-amalgám és nitrometán felhasználásával

Kinek van szüksége metilaminra egyébként is?

Az alábbi eljárás az MDMA-kémia területén az egyik legnagyobb előrelépésnek bizonyulhat az MDP2P előállítására szolgáló Wacker-oxidációs eljárás tökéletesítése és elterjesztése óta. Ez a reakció egy olyan közzétett eljáráson alapul, amely eddig valahogy elkerülte a földalatti kémia felfedezését. A metilamin többé nem jelent akadályt az MDMA előállítására szolgáló alumínium-amalgám reduktív alkilezési módszerben, mivel ez az eljárás az MDP2P-nek a nagyon gyakori nitrometánból MDMA-vá történő reduktív alkilezése során in situ állítja elő ezt a beszerezhetetlen és szeszélyesen előállítható anyagot. A nitrometán a legegyszerűbb redukció során metilamint képez, tehát miért ne lehetne a metilamint az MDMA előállításával egyidejűleg előállítani, ahelyett, hogy külön-külön kellene előállítani?

A nitrometán nagyon gyakori anyag. Csak menj le a helyi drag stripre, és vegyél egy-két gallonnyit, amivel doppingolhatod a nagy teljesítményű autód üzemanyagát. RC modell üzemanyagokban is kapható akár 40%-os tisztaságban. Egyszerűen csak desztillálja ki a nitrometánt (bp 101°C) a modell üzemanyagkeverékből, és máris készen áll. Ha a metanol jelen van az üzemanyag-formulában, némelyik azeotrop módon átdesztillál a nitrometánnal, ami kissé csökkenti a forráspontját, de ez nem jelent problémát.

Szóval, hogyan működik ez az egész dolog? Olyan egyszerű, mint amilyennek hangzik. A nitrometán és az MDP2P alkoholos oldatát egy alkoholba merített amalgám alumínium tömegébe csepegtetik, amely először a nitrometánt metilaminná redukálja, lehetővé téve az amin és a keton Schiff-bázisának kialakulását, amely tovább redukálódik a kívánt MDMA-vá.

Sassypants

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
Azonban ha csak 37% metilamin. Vagy desztillálni lehet, vagy metilamin-gázt készíteni belőle. Hozzáadhatnál valamit, ami vízben vagy az oldószerben, amiben van, oldódik, és nem metilamin. ( Feltételezem, hogy víz) .

A metilamin moláris mennyiségét is beállíthatnád, hogy kissé több legyen a hiányzó 3%. Nem, nem fogom kiszámolni neked.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Igen, csak menj 500 ml÷37 ×40=540. Változtassa meg az 500-at az Ön által használt mennyiségre. Ez már 60% víz, így a 63% víz nem számít.

Sassypants

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
Köszönjük Frit.

Sajnos a legnagyobb gyenge pontom általában a nómenklatúra vizualizálása, szükségem van rá, hogy kirajzolódjon, hogy általában megértsem. és a mol számítások. A mol-t meg tudnám csinálni, de nem akarom elbaszni, olyan régen volt, nem akarom ellenőrizni a matekomat.

View previous replies…

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
A sztöchiometria átkozottul trükkös tud lenni, de ez a konkrét dolog olyan egyszerű, mint ahogy mondtam. Vegyük a receptben szereplő 40%-os mennyiséget, szorozzuk meg 0,4-gyel, majd osszuk el 0,37-gyel 100ml ×40=4000 ÷37=108,1. A 100ml 40%-os recept 108,1 ml 37%-os receptet használ ugyanahhoz a molekulamennyiséghez.

Sassypants

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
Igen, nem, ezt értem. Ezt könnyen ki tudnám számolni, de valahogy elfelejtettem, hogyan kell kiszámítani a sztöchiometriát, mert, ez már olyan, mint a középiskola és ez inkább tanulni hobbi után középiskola és nem akarok semmi illegálisat csinálni, de tudom, hogyan kell megtalálni egzotikus szar, mint a safrol vagy nitroetán, hogy már NMR tesztelt, ez van körül, és bárki érdeklődő, nem . Biztos vagyok benne, hogy ha egy kicsit vettem, meg tudnám tanulni újra, de úgy emlékszem, hogy meg kell kapni a részleges anyag mol tömegét, ha jól emlékszem? De igen azt hiszem, igazad van ebben az esetben nem igazán számít.

Azonban tényleg azt kellett mondanom, hogy az embereknek el kell felejteniük a tanulást, hogy ez "receptek" és hogyan kapcsolódik össze. Azt akarom mondani PROPS neki, hogy megkérdezte, hogy szükséges-e növelni néhány más reagens mennyiségét, vagy újakat hozzáadni? De elfelejtette megkérdezni, hogy befolyásolja-e az időt, a hőmérsékletet, a keverési sebességet stb. Persze ez utóbbi kicsit neki, hogy legközelebb jobban megfogalmazza a kérdést.

Azonban van néhány művelt emberek itt te és én magam is (Azonban nem tudom szar, én bevallottan minden autodidakta keresztül Totál szintézis 2 és a kaptár és én beszéltem az emberek Masters diplomával, akik tanítanak főiskolán, akik mennek, tudod, jobb, mint 3/4 az osztály tanítok, és én nem tudom szar, így nem érzem magam rosszul . Én is nem akartam kiosztani, mert tényleg "meg kell tanulniuk az alapokat", mert a recept, amit követnek, lehet, hogy helytelen, és önállóan ellenőrizniük kell a sztöchiometria helyes.

Egyébként a másik felhasználónevem a REAL ABE LINCOLN a wetdreams-en, az Egyesült Államok volt elnöke voltam mielőtt lelőttek. A kómában, nem sokkal a halálom előtt Hitler átadta ezt a metamfetamin receptet a jövőből. 1 gallon P2P-t adtak hozzá 1 gallon metilaminhoz XD

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Szó szerint évek óta keresem a wetdreams2.ws és a wetdreams.ws oldalakat. Megírtam róla az e-t. Van egy link? Nem vagyok kémikus, csak valami seggfej, akinek több az önbizalma, mint a műveltsége. Elolvastam minden hozzászólást a kaptárban. Minden egyes. Minden. Elolvastam minden bejegyzést a ródium archívumban. Sok mindent elolvastam a vespiary, drugs.org hyperlab-ról. Soha senki nem tanított nekem szart sem közvetlenül. Majdnem ötször öltem meg magam. 😄

Sassypants

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
A felhasználónév csak vicc volt XD

de igen, én is elolvastam az egészet XD

B APPLE

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
3
Can the teacher teach me how to make 40% methylamine water? Thank you!

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Consider using the search engine. If you fail, then out of pity I will search for you . What do you want to start from? Correct answers include " I already have methylammonium chloride" or" I'm hoping to do the ammonium chloride/formaldehyde method or I want to start with the hexamine fuel canisters" among others

B APPLE

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
3
I watched the video and made it step by step! Sodium borohydride P2P synthesis of methamphetamine hydrochloride, achieved by introducing hydrogen chloride until the acidic color turns black and then heating and evaporating to burn!

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Uhhhhh. I don't know buddy you asked me to help you make 40% aqueous methylamine and I said what route you plan to use and you copy pasted some silly stuff about methamphetamine ( which is not methylamine)

B APPLE

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
3
I found this! Teacher, it's okay. I don't quite understand. I figured it out myself. Thank you!

Attachments

• wZgqNmbY0f.png
    wZgqNmbY0f.png
    573.5 KB · Views: 2

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Well at least he didn't fuck the math up, except they it takes 320ml of water to dissolve 160g the ph of 40% (12m/l) is 14 according tonthe manufacturers, so I would go with that, but this method produces a pretty crude product, and your yield and quality will suffer.

B APPLE

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
3
I watched Professor Barton's teaching, but I used too many materials and went there. That time, I sucked water back, so the whole thing was scrapped!

B APPLE

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
3
I went on to do it after reading this article, but it was very strange during the experiment. He said to adjust the pH value to 10-11 with 10% sodium hydroxide solution. Even if I added more than 200 ml of sodium hydroxide solution, it still couldn't reach the pH value he said!

B APPLE

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
3
Teacher, I see that you really understand a lot! Do you know the method of synthesizing phenylacetone from phenylacetic acid using acetic acid!