Mindannyian azt kívánjuk, bárcsak így lenne, de egyik sem az. A 2-borsó, más néven b-feniletilamin egy természetesen előforduló katakolamin neurotranszmitter, amely az agyban található. Ez egy erős gyógyszer, de csak körülbelül 30 másodpercet él túl, mielőtt a MAO-B lebontja. Ha lenyeled, el sem jut az agyadba, mert a bélrendszeredben rengeteg monoamino-oxidáz van. Az emberek próbáltak már annyit bevenni, hogy kimerítik a mao-t, és ez több gramm b-borsóval is megtehető.
Ez az az állványzat, amiből annyi drog készül, egy fenol szénlánccal. met, amfetamin, az összes hallucinagén PhIKaL ( ami a feniletilaminok rövidítése, amit ismertem és szerettem), kationonok, antidepresszánsok. A kábítószerek hegyei szubsztituált feniletilaminok. Szerkezetileg ITT csak egy pár molekulával különbözik az amfetamintól . A molekulákkal nehéz bármit is kezdeni. Van valami a fenilgyűrűn, egy hidroxil? Amit még nem láttam eltávolítani a molekula elpusztításával. Van egy fentanil analóg, amit elő lehet állítani belőle. Semmi mást nem találtam, de ez az amatőr kémikusok szent grálja, és több cikk is hivatkozik rá 1915-1920 körül, de én nem találtam meg, és előttem százan sem találták meg.
Alfa-feniletilamin, azzal lehet valamit kezdeni.