G goldduck55555 Don't buy from me New Member Joined Sep 8, 2023 Messages 4 Reaction score 0 Points 1 Sep 8, 2023 #1 Tudja valaki, hogy mi ez ? Kicsit édes íze van. Attachments I3SuGmFLzt.jpg 7.1 MB · Views: 283 TJmkf7jyFw.jpg 4.3 MB · Views: 79
The Alchemist Don't buy from me Resident Joined Jun 7, 2023 Messages 45 Reaction score 26 Points 8 08 Sep #2 Ön készítette, vásárolta vagy találta? Kábítószer, cukorka vagy márvány? További információra van szükségem Upvote 0 Downvote
Ön készítette, vásárolta vagy találta? Kábítószer, cukorka vagy márvány? További információra van szükségem
G goldduck55555 Don't buy from me New Member Joined Sep 8, 2023 Messages 4 Reaction score 0 Points 1 08 Sep #3 Megvettem,és amikor u snort it s mintha csak ébren tartja u nem teljesen magas,keresett online és úgy néz ki, mint 4cmc Upvote 0 Downvote
Megvettem,és amikor u snort it s mintha csak ébren tartja u nem teljesen magas,keresett online és úgy néz ki, mint 4cmc
G goldduck55555 Don't buy from me New Member Joined Sep 8, 2023 Messages 4 Reaction score 0 Points 1 08 Sep #4 És a por, amikor u összetörni, úgy néz ki, mint 3cmc és 3mmc, és amikor apró darabokra töröm, megváltoztatja a színét az átlátszó nem sárgás színű Upvote 0 Downvote
És a por, amikor u összetörni, úgy néz ki, mint 3cmc és 3mmc, és amikor apró darabokra töröm, megváltoztatja a színét az átlátszó nem sárgás színű
The Alchemist Don't buy from me Resident Joined Jun 7, 2023 Messages 45 Reaction score 26 Points 8 08 Sep #5 Úgy tűnik, hogy egy középszerű katinon. Ez lenne az én tippem is. Milyen formában vásároltad meg? Vagyis, hogy mit kellett volna, hogy legyen? Upvote 0 Downvote
Úgy tűnik, hogy egy középszerű katinon. Ez lenne az én tippem is. Milyen formában vásároltad meg? Vagyis, hogy mit kellett volna, hogy legyen?
G goldduck55555 Don't buy from me New Member Joined Sep 8, 2023 Messages 4 Reaction score 0 Points 1 08 Sep #6 Úgy volt, hogy 3cmc,de mi van az édes ízzel ? Can u mondani nekem, hogy ez normális? Upvote 0 Downvote
The Alchemist Don't buy from me Resident Joined Jun 7, 2023 Messages 45 Reaction score 26 Points 8 08 Sep #7 Sajnálom, de nem vagyok benne biztos. Kicsit körülnéztem a neten, és valaki ezt mondta: rage3c: Az én két centem: 3cmc sós, 3mmc nem.3cmc tiszta, 3mmc nem. VapinLyf: A 3cmc-nél érezni a klór ízét. Ha valaha is csináltál ketamint közvetlenül utána, akkor észreveheted, hogy mindkettőnek van egy közös íze. Arról nem találtam említést, hogy édes lenne. Upvote 0 Downvote
Sajnálom, de nem vagyok benne biztos. Kicsit körülnéztem a neten, és valaki ezt mondta: rage3c: Az én két centem: 3cmc sós, 3mmc nem.3cmc tiszta, 3mmc nem. VapinLyf: A 3cmc-nél érezni a klór ízét. Ha valaha is csináltál ketamint közvetlenül utána, akkor észreveheted, hogy mindkettőnek van egy közös íze. Arról nem találtam említést, hogy édes lenne.