Milyen szintézismódszert (met) ajánlana egy kezdő számára?

Microogata

Don't buy from me
Resident
Reaction score
6
Üdvözlöm, szeretnék metamfetamint szintetizálni és eladni. Teljesen kezdő vagyok, és őszintén szólva alig tudok valamit a kémiáról (csak az alapokat ismerem). Szeretnék elég nagy mennyiséget előállítani a keresni kívánt összeg alapján (tehát mondjuk 8-10 kg-ot). Feltételezem, hogy kis adagok készítésével kell majd kezdenem (hogy betanítsam magam)... Milyen metamfetamin szintézis módszert ajánlanátok ? Tudva, hogy végül 8-10 kg-ot szeretnék előállítani (ideális esetben egy hét alatt) és hogy teljesen kezdő vagyok. Gondolom, hogy ha a végén el akarom adni, akkor legalább tisztességesen tisztának és jó minőségűnek kell lennie, szóval ezt figyelembe kell venni.
Hozzáteszem, hogy a vegyszereimet inkább a megtanulandó szintézis alapján szeretném megvenni. Köszönöm szépen.

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,751
Deals
666
Kezdetben tanulmányoznia kell az összes itt közzétett technikát. Tanulmányozza a felhasznált reagenseket. Értse meg, hogy milyen reagenseket vásárolhat saját maga. Minden módszer nem túl bonyolult, minden a készségektől függ.

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
426
Egy kémiai reakció több lépésben történő végrehajtásához meg kell tanulnia a kémiát. Ez olyan, mintha azt mondanád, hogy "regényt akarok írni, de nem tudok írni. Hogyan csináljam?". Nos, tanulj meg írni, az istenit!
Ha csak úgy tanulod meg a reakciókat, mintha egy receptet tanulnál meg, akkor nagyon nagy a kudarc kockázata, mintha csak a receptet követve tanulnál meg szuflét sütni. Tízből 7-8 alkalommal a szuflé nem fog megemelkedni, és a végén egy leeresztett és tönkrement főétel lesz a vége. Míg egy gyakorlott szakács rögtön az első próbálkozásra sikerre tudja vinni.
Tehát ha nem képezed magad a kémiáról, és nem edzed magad kis tételekkel, hogy lásd, mi működik és mi nem, akkor nagy valószínűséggel értékes előfutárokat fogsz tönkretenni.
Valójában meg kell értenie egy kicsit a savak és bázisok elméletét, a desztillációt, az elválasztási és szárítási technikákat, az oldhatóságokat, a termék tisztítását és a végtermék tisztaságának és érvényességének ellenőrzését. Menj, képezd magad, vagy keresd meg a Walter White-ot, hogy megtanítsa neked.

Microogata

Don't buy from me
Resident
Reaction score
6
Oké, nos, hajlandó vagyok tanulni. Milyen kémiai szint szükséges ehhez ? Ismerem a savakat és bázisokat, az alapvető középiskolai dolgokat, csak az egyetemi dolgokat nem.

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
426
Kezdje tehát egy egyszerű dologgal, például azzal, hogy ténylegesen elolvassa a metamfetamin főzésről szóló szálakat ezen az oldalon. Aztán guglizz mindent, ami nem világos számodra. Nézz youtube videókat a kémiai eljárásokról (nem, nem fogsz találni olyan youtube videókat, ahol metamfetamint állítanak elő, de sok olyat találsz, ahol sav-bázis extrakciót, elválasztásokat, frakcionált desztillációkat stb. stb. végeznek), amiket a hozzászólásokban említenek, és guglizz mindent az összes szükséges reagensről, beleértve azt is, hogy hol lehet megvenni őket.
Ha pedig nem vagy képes ilyen módon információt keresni, akkor ez nem neked való.

Microogata

Don't buy from me
Resident
Reaction score
6
Az elmúlt napokban keményen tanultam, ezt a Kémia - A központi tudomány című könyvet használom, és rengeteg kutatást végzek. Adok magamnak néhány hónapot, hogy a nyelvtudásomról beszéljek.

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
426
Ez a szellemiség! Most pedig, akár gyógyszereket készítesz végül, akár nem, életed hátralévő részére szóló tudást szereztél. Egy olyan értéket, amelyet senki sem vehet el tőled.

hirozaru

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Az én esetemben, függetlenül attól, hogy végül gyógyszereket készítek-e vagy sem, életem hátralévő részére szóló tudást fogok szerezni; valamint rengeteg olyan felszerelést, amelyre talán soha nem lesz szükségem, vagy amelytől megszabadulhatok.