Question Hová mondja meg az eladónak, hogy küldje el a küldeményt?

monsterpen8

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Szeretnék először vásárolni néhány gyógyszert a darkweb-en, de mi legyen a szállítási cím, mert nem akarom, hogy az eladó megismerje a lakcímemet. Tehát postai gyűjtőhelyre engedik küldeni, vagy közvetlenül a házhoz szállítják a küldeményt?

1019er

Don't buy from me
Resident
Reaction score
50
Attól függően, hogy hol él, szüksége lesz egy holtágra vagy valamilyen névtelen csomagküldő szolgálatra. Greez

Berlin777

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇬🇧
Reaction score
177
Deals
25
Hallott már a holtpontról?

MikeRoss

Don't buy from me
Member
Reaction score
2
Brazíliából származom, és hihetetlen, ahogyan úgy tűnik, ma elmentem megismerni ezt a kifejezést. Itt a "narancs" kifejezést használjuk azokra az emberekre, akik ezt a fajta szolgáltatást végzik.

MikeRoss

Don't buy from me
Member
Reaction score
2
Azm a jobb módszer a holtponton keresztül kapom a megrendelésemet és veszek tőle?

Berlin777

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇬🇧
Reaction score
177
Deals
25
A megbízható szállítótól származó holtteher biztonságosabb, mintha a gyógyszereket a postaládáján keresztül kapná meg

testint

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
76
Egyetértek, csak nem tudom elképzelni, hogy ez Amerikában elterjedjen. Én csak nem tudom, hogy én vagyok körülbelül egy őszinteség vagy csak az emberek vissza súrolja minden centiméter mindent és minden utcán. Az emberek már megpróbáltam csináltam dolgokat elrejteni dolgokat, és jött vissza, és ők eltűnt, és mi nem is beszélünk nagy tételek itt. Ez csak a város, hogy én vagyok a déli. Úgy értem, valószínűleg van néhány jó hely. Jó városok, de mindig is azt akartam, hogy ez itt is elterjedjen, de nem látom, hogy ez megtörténne. Hallottam. Remélem, tévedek, vagy valaki, aki ismer egy működő tervet...

testint

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
76
Az Egyesült Államokban valódi nevet és címet kell használnunk, különben a dolgok nagyon bonyolulttá válhatnak, ami miatt azonnal leesik, hogy az USA-ba jöjjek.

2-79-790125

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
26
Testint ........ bármilyen tanácsot, hogy hová küldhetek az Egyesült Államokban a házamon kívül?

testint

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
76
Sajnos nem, vagy nem ajánlanám másoknak. Nem szállíttatnám sehova, ahol nem tudnám vállalni a teljes felelősséget, ha a s*** a ventilátorba csapódna. De ha van megbízható kiépített hálózat, ami ideális lenne, és olyan helyek, amelyek napi rendszerességgel fogadják a csomagokat, a legjobbak vagyunk, összesen másfél évet töltöttünk Kínából rendelve, és még rosszabb, mint Hollandia, jóindulatú b******* tételek, amelyek gyanúsnak tűnnek a röntgen alatt PM nekem néhány más, konkrétabb trükköt tanultunk. Egyik sem sikerült 100%-osra. Nagyon jól kezdenek

crazylabs

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
ha Ön Németországból, tudunk segíteni Önnek névtelen "DHL Packstation", annak könnyű dolgozni, csak akkor kell egy régi okostelefon, nyitott wlan és egy eladó ott lehet küldeni per DHL vagy Post.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
262
Tehát megrendeltem a terméket a házamhoz. Lehet, hogy elküldhetik egy barátomnak vagy egy szomszédnak, és megpróbálhatják lopakodva megragadni, de ez bonyolulttá válik, és több embert érint, amit nem szeretek.

Egy jó eladó elküldi nekik a szállítási adatokat PGP titkosítva (ezt mindig meg kell tenni. Ez biztosítja, hogy csak az eladó látja a címet.) Ha nem használja a pgp-t, akkor tényleg meg kell tanulnia és használnia kell.
Egy eladó általában lopakodva küldi el a termékét úgy, hogy azt valami másnak álcázza, és szükség szerint vákuumzárral lezárja. Általában egy normális kinézetű csomag remélhetőleg észrevétlen marad, mint az összes többi csomag.

Az USA nem használ olyan sok halott cseppet, mint amennyire kellene.

2-79-790125

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
26
Oké, most továbbképzem magam a PGP-vel kapcsolatban. Amire az USA-ban szükségünk van, az egy jó belépési pont az országba, majd onnan regionális holtpontok.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
262
Egyetértek. Bárcsak többet tudnék arról, hogyan csinálják ezt a kereskedők más országokban.

captain

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
használja a szomszéd címét, ott várakozik a becsült érkezési időben.

testint

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
76
Nem tudom, hogy ez egy trend-e, de láttam, hogy ez nagyot robbantott

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
262
Igen, látom, hogy ez rosszul fog elsülni. Talán ha egy ideig háznál ülne, talán jobb lenne?