Nos, ez persze szubjektív, egyesek a racemic testmagasságát eufórikusnak találják. A szorongásra hajlamosaknál a racemic extra adrenalinja túlságosan feszülté teszi őket ahhoz, hogy jól érezzék magukat. Az Adderall körülbelül 75%-ban dextro sókból áll. Az adderallban 4 só van, ebből 2 dextro (25% x 2) és 2 racém (12,5% x 2), tehát 75%. A sók abban különböznek, hogy mennyi tényleges amfetamin van bennük az inaktív sókhoz képest. Ez nagy mulasztás lenne, ha az adderall összetétele bármilyen módon egy adott hatásra irányulna. Ez a furcsa összetétel az adderall 3. változata a mai napig. Folyamatosan újrafogalmazzák, hogy amerikai szabadalmakra vadászhassanak. A 25% nem egy olyan szám, amely a 3 só mindegyikének tesztelése alapján fordulna elő, ez csak kényelmes.
Azt hiszem, ha egy nap valaki kicserélné az adderallt egy azonos dózisú metamfetaminnal, akkor nem venné észre, hogy bármi is hiányzik, kivéve, hogy az időtartam más. Azt hiszem, ha nagy, nem klinikai dózisok dohányzása vagy injekciózása esetén a különbségek sokkal nyilvánvalóbbak lennének. De én szívesen veszem bármelyik felcserélhetően, és adtam másoknak, nem mondtam nekik, hogy melyik melyik, és nem veszik észre. Ahhoz, hogy az adderall csak izolálni a dextro néhány freebase só fele a visszanyert dextro egyik só, fele a másik. Ugyanez a te érintetlen racemic, majd kombinálni a 4 sók egyenlő súlyban. A különböző sók különbözőképpen szívódnak fel, de végül úgyis mind szabadbázisúvá válik, így ha valóban pontos adderallt akarsz készíteni, csak meg kell találnod a szabadbázis tényleges mennyiségét sónként, ami megadja a valódi D:L arányt.