Ahogy George Carlin mondta: "Ez egy biiig... [tekintélyes, exkluzív - mindenható] ...klub. És te nem vagy benne".
Az egésznek a képmutatása az, ami miatt vörösre festem a szemem. A nagy gyógyszergyártók alapvetően azt csinálnak, amit akarnak. Az emberek meghalhatnak, megsérülhetnek vagy megbetegedhetnek a termékeiktől és a hanyagságuktól. Néhány embernek kártérítést fizetnek a hallgatásukért. Ha túl nagy a zűrzavar ahhoz, hogy megfékezzék, akkor jön a csoportos kereset, ami jellemzően feleannyit sem hoz az áldozatoknak, és hírhedt arról, hogy pazarolják az időt, és kifutnak az időből. A végén kap egy kis pénzt, és legrosszabb esetben valószínűleg nullszaldósak. Amint láthatod, ezeknek az embereknek csak ez számít... a pénz. Semmit sem oldanak meg, és máris készen állnak a potenciálisan káros termékek következő sorának piacra dobására.
Ha az USA-ról beszélsz, a keresztények egészen biztosan nem uralkodnak ezen a helyen. Mindannyian csak egyre távolabb sodródunk az istenségünktől. Az USA, az EU, az egész ENSZ. Mindegyiket ugyanaz a csoport vagy családok irányítják. Alcsoportokra és frakciókra osztva, bár talán nem értenek egyet a működési módjukat illetően, végső soron ugyanazért a célért dolgoznak. Az összes civakodás és konfliktus csak füst és tükör, hogy azt az illúziót keltsék, hogy még mindig van szabad választás, vagy bizonytalanság, és hogy a szavazataink számítanak, vagy valami ilyesmi. Ezt a tervet már több száz éve mozgásba hozták. Ez egy másik történet egy másik alkalommal.
A bűnüldözés az a kartell, ami miatt igazán aggódnunk kell. Ami engem illet, ők a szervezett bűnözők legnagyobb csoportja. Gengszterek jelvényekkel. Mindannyian összetartanak és fedezik egymást. Eközben az emberek eladják a szomszédjaikat, minden ok nélkül, csak azért, mert talán "illegális tevékenység" gyanúja merült fel bennük, és "ez a helyes dolog".
Gyakran megállítanak a rendőrök, és amint rájönnek, hogy ki vagyok, elkezdik a "kicsit furcsán viselkedsz, vettél el valamit? miért nézel így?" "egy olyan területről lépsz ki, ahol nagy a drogterhelés" "mennyit vettél el, honnan szerezted stb. stb." Én mindig csak azt mondom... "Nem tűntek el valahol gyerekek vagy valami hasonló? Nem tudnának valami tényleges jót tenni a társadalomért, ahelyett, hogy a kevésbé jómódú embereket zaklatják." Mint adófizetők, azt gondolnánk, hogy több beleszólásunk van a bűnüldöző szervek politikájába és tevékenységébe, abba, hogy mire fordítják az idejüket és az erőforrásaikat.