Looking for a vendor Vajon bármelyik reagens szállító értékesítene szintézis készleteket?

blacky2340

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
29
Szeretnék vásárolni egy kis léptékű reagenskészletet az amfetamin előállításához, de az első alkalommal történő amfetamin előállításához, amelynek csak a nagyléptékű dmt-kivonásban van tapasztalata, nem szeretnék extra pénzt pazarolni. Valaki szeretne segíteni nekem eladni nekem mindent, amire szükségem van egy kis amfetamin szintézishez? Követném https://bbgate.com/threads/the-easiest-way-to-make-amphetamine-in-the-kitchen.6950/
Litvániában nem tudok hozzáférni a fenilnitropénhez vagy a higanyhoz, bár Lettországban, Lengyelországban és Németországban is van viszonteladóm, hogy elkerüljem a vámot.

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,811
Deals
666

blacky2340

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
29
Igen, kértem egy ingyeneset, de szeretném, ha a lehető legnagyobb eséllyel kapnám meg, és inkább fizetnék magáért a készletért

View previous replies…

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,811
Deals
666
A közeljövőben megkezdjük a készletek értékesítését azzal a lehetőséggel, hogy készpénzvisszatérítést kapunk, ha részletes szintézis ismertetőt ír, majd a kész terméket a piacunkon keresztül értékesíti. Addig is a készletet ingyenesen megkaphatja.

blacky2340

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
29
Kapnék egy készletet, ha megosztanám a DMT extrakciós módszeremet? Valószínűleg el tudok készíteni egyet, ami összesen körülbelül 1-2 órát vesz igénybe haha STB

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
337
Én az Al/Hg p2np redukciót 5-7g szubsztrátummal vagy NaBH4 / CuCl2-vel kezdeném, ahol a 10-15g p2np sokkal kevésbé kockázatos, és ez a skála tökéletes a tanuláshoz az ismétléssel. Azt is meg kell tanulnod, hogy a méretnöveléstől, különösen az amalgámos eljárástól félni kell és soha nem szabad megkísérelni a méretarány tízszeresét anélkül, hogy ne végeznénk el tökéletesen egyre inkább, de lassabb ütemben az előkészítés méretarányát. A 100g-ot komoly tapasztalattal és felszereléssel kell kezelni.