- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 20
Sveiki, šioje svetainėje mačiau daug kalbų apie tai, kaip išplauti pinigus ir padaryti juos legalius, ir pastebėjau, kad atsakymai buvo paviršutiniški, o ne išsamūs, žinant, kad yra naujų metodų, kurie anksčiau nepasirodys žiniasklaidoje, ir dabar jus apie juos informuosiu. Na, pirmiausia supraskime sąvokos "pinigų plovimas" reikšmę. Pinigų plovimas - tai pinigai, gauti iš prekybos narkotikais, ginklais ar sukčiavimo, ir jūs norite juos pervesti į savo banko sąskaitą. Klasikinis pinigų plovimas neveikia taip, kaip anksčiau. Pavyzdžiui, duodate įmonės vadybininkui grynųjų pinigų ir nurodote jam juos pervesti į jūsų banko sąskaitą. Dabar vyriausybės tikrina įmones ar įstaigas, kurios perveda pinigus į nusikaltėlio sąskaitą, ir matuoja jų ekonominį augimą. Pateiksiu jums istoriją ir pinigų plovimo būdą, kuris, mano nuomone, yra vienas tinkamiausių, tačiau labai sudėtingas. Na, tarkime, esu Malaizijoje ir vienam asmeniui, pavadinkime jį Vladimiru, perdaviau tam tikrą sumą, tarkime, 10 mln. eurų, o jis po trumpo laiko, neilgai trukusio, grąžino man 8 mln. eurų. Mane nustebino proceso greitis, todėl paklausiau jo, kaip šis metodas veikia. Jis man papasakojo, kad vos tik perdaviau jam šią sumą, jis susisiekė su žmonėmis Vokietijoje ir ne vienoje Europos šalyje ir pasakė jiems, kad jei jie nori pervesti pinigus savo šeimoms Malaizijoje, tegul nesikreipia į bankus. Aš pats jiems pervesiu pinigus ir už mažesnį mokestį nei bankai, ir tą pačią dieną. Reikia juos perduoti žmogui, tarkime, jo vardas, pavyzdžiui, Džonas. Kai tik Džonas gauna 10 mln. eurų, Vladimiras mano pinigus, t. y. 10 mln. eurų, paskirsto pervedimą atlikusių žmonių giminaičiams. Ką padarė Džonas, kai tik gavo šią sumą? Perdavė ją vienai elektronikos įmonei Vokietijoje ir pasakė, kad noriu iš jūsų pirkti 10 mln. eurų sumą, žinodamas, kad ši įmonė taip pat bendradarbiauja su jais organizuodama veiklą. Jie pervežė elektroniką į Malaiziją ir pardavė ją Vladimiro elektronikos įmonei. Rezultatas čia toks, kad aš paėmiau 8 mln. po netikrų pardavimo operacijų bendrovėje ir įregistravau kaip įnašą į bendrovę, o jis paėmė 2 mln. ir pervedimo išmokas asmenims, kurie atliko pervedimą, ir produktus, kuriais galima prekiauti už dvigubai didesnę sumą. Tačiau kai kurie dalykai buvo paslaptingi, pvz. Tai laikoma visiška pinigų plovimo organizacija. Dabar atrodo, kad visas vaizdas jums buvo išaiškintas, žinant, kad organizacija veikia jau ilgą laiką, todėl jie turi stiprią klientų bazę, o procesas buvo greitas. Primename, kad: "Jei norite, kad jūsų organizacija būtų įtraukta į sąrašą, turite būti informuoti apie tai, kad ji yra viena iš pagrindinių organizacijų: Atminkite, kad minėtos šalys ir asmenų vardai ir pavardės yra išgalvoti dėl jų saugumo.
Dėkojame, kad perskaitėte su linkėjimais,
DAX
Dėkojame, kad perskaitėte su linkėjimais,
DAX