160°C

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Štai kodėl sakau žmonai, kad nepirksime jokių 60 8 dolerių vertės kamuoliukų. Mažiausiai 100 dolerių, ir nesiūlau jokios kainos. Jei šūdas toks pigus, vadinasi, yra kažkoks tinginys Vongas. Esu maždaug 800 pėdų virš jūros lygio, todėl teisingas skaičius turėtų būti 165 °C. Pažiūrėk, koks rudas jis pasidarė. Tiesiogine to žodžio prasme ji ištirpo tiesiai į rudą. Sveiki atvykę į Ameriką! Skonis buvo šūdinas, dėl to ir dėl kainos nusprendžiau, kad turėčiau jį patikrinti.
KtoA3QeUMn
ted iki rudos spalvos.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Vevor bullshit maišyklės su įjungtu zondu įkaista tik iki 100 °C, todėl po to jas po truputį kaitinu degikliu. Tai išlydyta žvakė, skystis ąsotėlyje, šūdas dugne buvo dulkės ant senos arbatinės žvakės, kurią išlydžiau. Jei būčiau protingesnis, pirmiausia būčiau tiesiog išlydęs jos išorę ir purvas būtų nubėgęs, bet man tai nebuvo svarbu. Šiandien įtempta diena. Turiu distiliuoti acetoną, dietileterį ir chloroformą vienam projektui.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Taigi, norėjau padaryti pataisymą c. Aukštis virš jūros lygio keičia atmosferos slėgį, kuris turi įtakos. Medžiagos tepimo temperatūra, bet ne lydymosi temperatūra +-167 °C - tai lydymosi temperatūra jumbo reaktyviniame lėktuve arba povandeniniame laive. Tai susiję su garų slėgiu.

Pororo

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Deals
12
Kurį laiką naudojausi "Vevor". Tokia kontrolė man tinka: Jų zondo kaiščiu beveik nesinaudoju, tik tam tikrų tirpiklių virimo temperatūrai patikrinti.

Tikra nelaimė yra jų magnetas: jis per silpnas net 500 g bazės 2 l kolboje parūgštinti.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Jūsų recenzija tiksliai atitinka mano patirtį, tačiau manoji buvo dar prastesnė. Nusipirkau savo "Vevor" ir iš pradžių jis net nesukdavo maišyklės. Jis šoko tokį laukinį šokį, kai strypas apsiversdavo galu ant galo, tada pradėdavo šokinėti arba skraidyti nuo paviršiaus... išsiaiškinau, kad vienas iš magnetų buvo įdėtas į šoną. Net kai jį pataisiau ir magnetą sureguliavau kuo aukščiau, turiu didinti greitį po 50 aps/min. Jei bandau nuo 200 iš karto pereiti prie 500, jis neįsijungia. Be to, zondas yra nukrypęs daugiau kaip 10° kampu. Tai didelės problemos. Dar vienas dalykas, kuris man kelia siaubą, yra tai, kad nustatau 200 (žemiausias nustatymas), o kartais jis tiesiog padaro sprogimą iki 500 ir sustoja, tada padaro 340 apsukų per minutę sprogimą ir iškart sustoja, tarp kiekvieno sprogimo sumažinu iki 200, bet jam tai nerūpi, jis 2 sekundes bando dulkinti 800 ir sustoja.😡

Pororo

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Deals
12
Manau, kad turite mažiausią, 1L. Bet nesijaudinkite: 2L yra tas pats šūdas. Nė vieno skirtumo.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Ne, minėtųjų š-3ABE 2000 ml talpos