A aliejus į Hcl amfetaminas

mental

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Ar yra koks nors vadovas, kaip atlikti (A-Oil)n-formyamphetamine į amphetamine hcl? Ačiū

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,895
Deals
1
Sveiki. norite gauti būtent amfetamino HCl arba METHamphetamine HCl?

Last edited by a moderator:

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
426
Taip, galutinis produktas būtų amfetamino SULFATAS, o ne HCl.
Formilamfetaminą apdorotumėte pridėdami HCl, kad gautumėte amfetaminą. Tada jį bazifikuokite, rekristalizuokite ir garais distiliuokite laisvąją bazę. Tuomet įpilkite sieros rūgšties ir voilà: amfetamino sulfatas.

mental

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Gerai, maniau, kad tai tas pats arba kaip su kokainu, kad galutinis produktas yra hcl. Nesu chemikas, todėl tikiuosi, kad man atleisite. Ar įmanoma, kad išmokčiau šią procedūrą, jei man būtų pateiktas žingsnis po žingsnio vadovas, ir iš pradžių ją atsargiai atlikčiau nedideliu mastu? Ar yra norinčių pasidalyti šiomis žiniomis arba jas parduoti? O ir turėjau omenyje amfetaminą, o ne metamfetaminą.

WillD

Expert
Reaction score
1,062
HCl amfetamino druska yra labai nestabili (hidrofobinė). HCl druskos, skirtos metamfetaminui, kokainui ir daugeliui kitų medžiagų, yra stabilios formos.

Last edited by a moderator:

mental

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Gerai, tad leiskite paklausti teisingai. Ar kas nors turi vadovą arba gali jį parengti, kaip a-oilį paversti amfetamino sulfatu? Ačiū

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
426

mental

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Dėkojame. Taip pat dabar jaučiuosi gėdingai, kad neradau pats.

Dis

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
Sveiki visi,
ar teisingai supratau, kad....
Amfetamino sulfato gamybai iš A-Oil (amfetamino bazės) galima naudoti sieros rūgštį, kurios grynumas tik 15 %?
O kaip dėl druskos rūgšties 30-33 % techn. 250ml?? Ką gaunate naudodami druskos rūgštį, jei tai apskritai įmanoma? amfetamino hidrochloridas....
O kaip dėl 39% grynosios fosforo rūgšties? Tai tikriausiai amfetamino fosfatas?
O gal aš visiškai neteisingai supratau ir jums visada reikia didžiausio grynumo rūgščių, t. y. 96-99 %.
Ko dar reikia amfetaminui iš A-orolio pagaminti? Iš klausos girdėjau, kad reikia ir gryno metanolio, ar tai tiesa?
Turiu gerą gryno metanolio šaltinį, gal dauguma iš jūsų jį jau žino, "Tankpatronen" / "kuro kasetės" ....
Vokietijoje negalima nusipirkti tokio grynumo šių cheminių medžiagų... Arba turite ryšių su tinkamais žmonėmis....
Ar yra kur nors forume Instrukcijos, kaip atlikti šį procesą žingsnis po žingsnio, arba ar kas nors gali man atsiųsti nuorodą, pavyzdžiui?
Žinau, kad A aliejus + sieros rūgštis = amfetamino sulfatas.
Bet nežinau, kaip vyksta visas procesas, negali būti, kad reikia tik dviejų dalykų: A alyvos ir sieros rūgšties.....
Būtų puiku, jei kas nors mane apšviestų!
Nes dabar turiu šiek tiek A-Oil, bet nežinau, ką su juo daryti. :)
linkėjimai.
Dis

Gerai, į kai kuriuos klausimus atsakyta, mačiau vaizdo įrašą, kuriame jis gamina amfetamino laisvąją bazę, tada sumaišo acetoną su sieros rūgštimi ir lašas po lašo pila į laisvąją bazę, kol ji nusėda ir pH yra tinkamas.
Ar tai reiškia, kad man reikia tik sieros rūgšties ir acetono, norint iš A-Oil pagaminti amfetamino sulfatą?
O kaip dėl mano minėtų sudedamųjų dalių grynumo, ar kas nors gali man atsakyti į šiuos klausimus, tik iš smalsumo....

Last edited:

Xiaoyan

Don't buy from me
Resident
Reaction score
5
A ką reiškia šis žodis?

Ar amfetaminas yra aliejus?

Ar jis turėjo kitą pavadinimą?

ar šie produktai yra tie patys?
A aliejus | BMK aliejus | Fenilacetonas | PMK aliejus | MDP2P aliejus | P2P aliejus

Last edited:

DEA:)

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3

Analizės pavadinimas N-formilamfetaminas
CAS numeris 22148-75-0
Molekulinė formulė C10 H13 N O
Molekulinė masė 163,20
Tiksli masė 163,2163
IUPAC N-(1-fenilpropan-2-il)formamidas

https:// en.m.wikipedia.org/wiki/Formetorex

Manau, kad šis, tiesa? O kaip dėl jo paties aktyvumo? Ketinu atlikti tyrimą.

drpepperz2!

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Atsakyti į klausimą gana paprasta, hcl nėra toks hidoskopinis, kaip manoma, a aliejus skiriasi kokybe, todėl tikslios formulės pateikti negaliu.

Jei įmanoma gauti, galite gauti ne daugiau kaip 37 % hcl tirpalą, geriausia metanolyje. Vandenyje tinka, bet yra daug daugiau vargo.

Taigi, jei galima gauti 37 % hcl metanolyje, žinote, kiek moll bazės turi jūsų aliejus. Hcl galite praskiesti didesniu kiekiu metanolio, apskaičiuoti nedidelį hcl perviršį, kad pH būtų ~6,7.

Įpilkite jį po lašelį, šiek tiek maišydami, po to, kai įpilsite metanolio+hcl, iš esmės, jei reikia, įpilkite dar metanolio ir maišykite kurį laiką.

Produktas nėra redy. Džiovinti. Nustatykite sausų miltelių ph, įpilkite jų į 20 ml distiliuoto vandens, jei pH 7, galite jį koreguoti įpilant metanolio ir aliejaus arba įpilant metanolio ±hcl, kol turėsite savo amf-hcl, kurio pH yra tinkamas.

Jei tirpalas gaminamas naudojant reguliarius HCL-H20 tirpalus, visada naudokite didžiausią HCL kiekį, kurį lengviau rasti, naudokite maždaug 1,5 karto didesnį metanolio kiekį nei aliejaus tūris, po truputį pilkite HCL, nes dėl vandens kiekio matysite, kad nuosėdos greičiausiai išnyks dar nepasiekusios dugno. Didėjanti temperatūra. dar labiau sutirštins vandenį. Tęskite tol, kol bus pasiektas dykumos ph.

Taigi neturėsite gražios pastos ir turėsite lėtai išvirinti vandenį arba apie 60 % tūrio ištirpinti metanolyje, 48 val. palaikyti šaldiklyje, kad nusėstų jūsų A++ amf-HcL, išimti skystį ir leisti jam išdžiūti, galite patikrinti, ar skysčio ph vis dar atitinka reikalavimus, ir išvirinti likusį skystį, kad turėtumėte likusį amf hcl.

Last edited:

MagikalFlashTrax

Don't buy from me
Resident
Reaction score
8
Ar esate tikri, kad 70 % H2SO4 arba HCl, šiaip ar taip, bus pakankamai grynas, kad būtų sudarytos optimalios sąlygos? nes, taip, aš galvojau, kad H2O žudo Amph molekulę, o, pavyzdžiui, plovimą acetonu reikia atlikti su grynu sausu acetonu!
... Aš tik dabar vis dar nesupratau, mano brangusis*$*

Last edited:
Reaction score
314
Amfetamino druskoms gauti galima naudoti vandeninius rūgščių tirpalus
Reikėtų suprasti, kad juose esantis vanduo trukdys nusodinti produktą
Vandens pertekliui surišti naudojamas sausas acetonas ir produktas nusėda
Geriau naudoti labai koncentruotas rūgštis