Sveiki visi,
ar teisingai supratau, kad....
Amfetamino sulfato gamybai iš A-Oil (amfetamino bazės) galima naudoti sieros rūgštį, kurios grynumas tik 15 %?
O kaip dėl druskos rūgšties 30-33 % techn. 250ml?? Ką gaunate naudodami druskos rūgštį, jei tai apskritai įmanoma? amfetamino hidrochloridas....
O kaip dėl 39% grynosios fosforo rūgšties? Tai tikriausiai amfetamino fosfatas?
O gal aš visiškai neteisingai supratau ir jums visada reikia didžiausio grynumo rūgščių, t. y. 96-99 %.
Ko dar reikia amfetaminui iš A-orolio pagaminti? Iš klausos girdėjau, kad reikia ir gryno metanolio, ar tai tiesa?
Turiu gerą gryno metanolio šaltinį, gal dauguma iš jūsų jį jau žino, "Tankpatronen" / "kuro kasetės" ....
Vokietijoje negalima nusipirkti tokio grynumo šių cheminių medžiagų... Arba turite ryšių su tinkamais žmonėmis....
Ar yra kur nors forume Instrukcijos, kaip atlikti šį procesą žingsnis po žingsnio, arba ar kas nors gali man atsiųsti nuorodą, pavyzdžiui?
Žinau, kad A aliejus + sieros rūgštis = amfetamino sulfatas.
Bet nežinau, kaip vyksta visas procesas, negali būti, kad reikia tik dviejų dalykų: A alyvos ir sieros rūgšties.....
Būtų puiku, jei kas nors mane apšviestų!
Nes dabar turiu šiek tiek A-Oil, bet nežinau, ką su juo daryti.
linkėjimai.
Dis
Gerai, į kai kuriuos klausimus atsakyta, mačiau vaizdo įrašą, kuriame jis gamina amfetamino laisvąją bazę, tada sumaišo acetoną su sieros rūgštimi ir lašas po lašo pila į laisvąją bazę, kol ji nusėda ir pH yra tinkamas.
Ar tai reiškia, kad man reikia tik sieros rūgšties ir acetono, norint iš A-Oil pagaminti amfetamino sulfatą?
O kaip dėl mano minėtų sudedamųjų dalių grynumo, ar kas nors gali man atsakyti į šiuos klausimus, tik iš smalsumo....