Question Patarimų dėl LCMS tyrimų?

muscleup

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Sveiki Kreipiuosi į jus tikėdamasis, kad galbūt galėsite man patarti. Praėjusią savaitę bandžiau rašyti čia, skyriuje "Žalos mažinimas", bet nesulaukiau jokio atsakymo. Tikiuosi, kad kas nors čia gali man padėti išsiaiškinti keletą dalykų.

Ilgą laiką vartojau anabolinius steroidus. Pakankamai ilgai, kad laikyčiau save visos bendruomenės dalimi.

Pastaruoju metu pastebėjau, kad daug pardavėjų, atrodo, parduoda klaidingai paženklintą produktą. Mano įsitikinimu, dauguma pogrindinių laboratorijų, kuriose žaliaviniai milteliai baigiami perdirbti į galutinį produktą, neturi galimybės atlikti jokių laboratorinių tyrimų, todėl daugeliu atvejų net pačios laboratorijos nežino, kokios kokybės produktą jos siunčia. Deja, tai realiai kainuoja daugybei žmonių. Anaboliniai steroidai skiriasi nuo trumpalaikio rūgšties vartojimo. Žmonės susipyksta su savo hormonais, kurie turi įtakos daugeliui organizmo procesų. Dauguma steroidų yra labai saugūs, kai naudojami atsakingai, ir yra didžiulė žmonių bendruomenė, kuriai REIKIA hormonų, tokių kaip testosteronas, kad būtų galima gydyti realias problemas. Manau, kad galėčiau tęsti ir tęsti... ir aš neseniai gavau blogą produktą, kuris tikrai mane sugadino.

Aš turiu pinigų. Man gerai sekėsi finansiškai, ir aš norėčiau įsigyti tam tikrą laboratorinių tyrimų įrangą, kad galėčiau išbandyti produktus sau ir savo bendruomenei. Manau, kad man reikėtų LCMS, o atrodo, kad net naudotos sistemos "ebay" kainuoja apie 10 tūkst. dolerių.

Bet darant prielaidą, kad man nekyla problemų dėl išlaidų. Ar JAV apskritai teisėtai galiu turėti tokią įrangą? Ir jei ją nusipirkčiau, kaip sunku būtų išmokti ja naudotis? Esu daugiau nei įsitikinęs, kad galėčiau susigrąžinti įrangos kainą siūlydamas testavimo paslaugas bendruomenei, bet kur aš klystu? Ir patarimai ar patarimai? Norėčiau išgirsti minčių iš žmonių, kurie žino, ką daro.

- MuscleUp

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,081
Deals
1
Sveiki. Trumpai:
LC-MS kainavo 70-100 tūkst. usd + ~10 proc. kainos už priežiūrą per metus. Jums reikia atskiros patalpos.
Kad galėtumėte dirbti su šia įranga, turite išmanyti chemijos pagrindus ir būti inžinierius. Tai tikrai nėra paprastas dalykas.
Ją legaliai naudoti ir pirkti galima be problemų.

muscleup

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Ačiū už atsakymą. Bandžiau atlikti šiek tiek daugiau tyrimų ir atrodo, kad dauguma vaikinų anabolinių steroidų pasaulyje steroidams tirti naudoja HPLC, o ne LCMS. Ar tai įmanoma? Atrodo, kad LCMS aparatai yra daug pigesni ir tikriausiai juos lengviau naudoti. Kaip galėčiau sužinoti, ar HPLC aparatu galima tirti anabolinių steroidų žaliavinius miltelius ir gatavus produktus?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,081
Deals
1
Taip, LC ir HPLC turi skirtingus siurblius, bet naudoja tas pačias technologijas
Tai neteisinga, jų kaina taip pat gana didelė. Jei nesate chemikas ir (arba) inžinierius, geriau užsakykite analizę profesionaliose laboratorijose.

muscleup

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Ar žinote kokią nors laboratoriją čia, JAV, kuri dirbtų su tokiomis medžiagomis po stalu? Priešingu atveju dauguma mano tyrimų parodė, kad beveik visi, skelbiantys steroidų tyrimų rezultatus, yra HPLC, o ne LCMS.

Atrodo, kad HPLC aparatą galima rasti už 2 000-4 000 dolerių. Ar būtų įmanoma apmokyti save testuoti nedidelį medžiagų sąrašą?