- Reaction score
- 7
Pasakysiu trumpai - atrodo, kad įprastinė procedūra "plaukite acetonu, kol išnyks raudona spalva" su "Sudafed" (arba bent jau bendriniu "SudaGest") 30 mg tabletėmis NEGALI veikti. Raudona danga yra ne geležies oksidas, o Raudonasis 40 aliuminio ežeras, kuris, asmeniškai galiu pasakyti, nėra itin tirpus acetone. Jis YRA tirpus tiek vandenyje, tiek bevandeniame etanolyje, nors taip neturėtų būti - pagal mano atliktus tyrimus jis turėtų būti tirpus tik sausame EtOH 0,001 g/100 ml. Tačiau praktikoje jis pakankamai tirpus sausame EtOH, todėl mano pseudoefedrino hcl kristalai yra rausvai rausvi.
Bet kokiu atveju, esmė ta, kad turiu toną PE hidrochlorido kristalų, kurie visi yra užteršti šia medžiaga, ir man sunku juos atskirti - ar kas nors turi patirties šiuo klausimu? Arba ar kas nors turi patirties, kaip užteršti raudonuoju fosforu Nr. 40 ir kaip jį sumažinti Maskvos būdu (I2 + raudonasis fosforas), ir ar tai sugadins mano galutinį produktą?
Bet kokiu atveju, esmė ta, kad turiu toną PE hidrochlorido kristalų, kurie visi yra užteršti šia medžiaga, ir man sunku juos atskirti - ar kas nors turi patirties šiuo klausimu? Arba ar kas nors turi patirties, kaip užteršti raudonuoju fosforu Nr. 40 ir kaip jį sumažinti Maskvos būdu (I2 + raudonasis fosforas), ir ar tai sugadins mano galutinį produktą?