KDR Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Sep 17, 2022 Messages 8 Reaction score 2 Points 3 Oct 5, 2022 #1 Sveiki! Bandau gauti gryno benzaldehido ir girdėjau, kad jį galima sintetinti iš stireno. Ar tai veiksmingas metodas?
Sveiki! Bandau gauti gryno benzaldehido ir girdėjau, kad jį galima sintetinti iš stireno. Ar tai veiksmingas metodas?
Y yin-yang Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined May 18, 2022 Messages 58 Reaction score 30 Points 18 06 Oct #2 Hmm, ne visai taip. Geriau oksiduoti benzilo alkocholį Upvote 0 Downvote
KDR Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Sep 17, 2022 Messages 8 Reaction score 2 Points 3 06 Oct #3 Ačiū už patarimus! Pabandysiu tai padaryti Upvote 0 Downvote
D DarkAnubis Don't buy from me New Member Joined Sep 25, 2022 Messages 5 Reaction score 1 Points 3 07 Oct #4 Yra daug būdų, kaip hidrolizuoti benzilo chloridą buvo būdas su cinamono aliejumi ir natrio karbonatu Upvote 0 Downvote
Yra daug būdų, kaip hidrolizuoti benzilo chloridą buvo būdas su cinamono aliejumi ir natrio karbonatu
KDR Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Sep 17, 2022 Messages 8 Reaction score 2 Points 3 07 Oct #5 Mačiau tą maršrutą, bet ieškojau kainos ir manau, kad yra šiek tiek brangus dideliems kiekiams. Upvote 0 Downvote
D DarkAnubis Don't buy from me New Member Joined Sep 25, 2022 Messages 5 Reaction score 1 Points 3 07 Oct #6 Ne Nilo raudonasis vaizdo įrašas aš pabandysiu rasti nuorodą tai buvo mokslo centro gija jis naudojamas neapdorotas cinamadlehidas 300 ml ir benzaldehido išeiga turėjo būti 150ml aš pats nebandžiau Upvote 0 Downvote
Ne Nilo raudonasis vaizdo įrašas aš pabandysiu rasti nuorodą tai buvo mokslo centro gija jis naudojamas neapdorotas cinamadlehidas 300 ml ir benzaldehido išeiga turėjo būti 150ml aš pats nebandžiau