Kadangi tai specializuota gamyba ir čia tikrai daug gerų, protingų gerai išauklėtų naudotojų, o ne tiek daug sukčių vaikų, nes jie net nežino, apie ką tai yra!
Cebulka taip pat puikus, bet, deja, dažniausiai ne anglų kalba.
Man taip pat patiko Dread, bet kadangi jis visą laiką neveikia, tai yra nenaudojamas! Nežinau, ar jis buvo sugadintas...
Mane taip pat domina tokios lentos kaip ši, bet be neprofesionalių gangsterių vaikų ir žmonių, neturinčių specifinių žinių apie narkotikus ir pan.
Taigi, jei yra kokia nors "pažengusiųjų" lenta, praneškite man! Be narkotikų, kurie mane domina labiausiai, taip pat domiuosi dokumentų klastojimu ir sukčiavimu.
Visa tai didelės temos, bet be to, ten yra tik lentos, kuriose 90% noobs, nenoriu dalintis savo informacija, kurią surinkau per daugelį metų, tik su profesionalais, nes priešingu atveju neinformuoti žmonės paima informaciją ir padaro ją netinkamą naudoti, nes jie apsimeta, kad žino, ką daro.
Pavyzdžiui, kaip sukurti skimerį ar daugybę kitų dalykų, kuriais bijau dalytis su noobais.
Čia su visais vaizdo įrašais ir t. t. jo matoma, kad yra profesionalų, kurie nori iškelti lentą ir padaryti bendruomenę stipresnę!
Taigi gana laimingas dėl šio, bet aš esu atviras patarimų, kaip sukurti didesnį tinklą ir mokytis iš profesionalų.