Ši žinutė privertė mane daugiau galvoti apie šnipinėjimą! Ir gerai, aš dabar visiškai šniurkščioju, bet manau, kad tai vis tiek yra geras ir "susijęs su tema" patarimas!:
Stenkitės visada naudoti tik vieną šnervę, kad ji taptų jūsų "magiškuoju greitkeliu", o kitą palikite laisvą kvėpavimui, patogiam gyvenimui ir t. t.
Taip elgdamasis aš padariau keletą dalykų;
Labai gerai, kad per anksti iš naujo dozuoti, Pripažinsiu, kad laukti laikrodžio gali būti sunku.. Jei mano "Magiškasis greitkelis" vis dar pyksta, gal dabar ne laikas bandyti įkišti ten daugiau medžiagos(?) "Puikus darbas, Kurtai!"
SO mažiau tikėtina, kad įtarimų kils be visų atsitiktinių šniukštinėjimų, vykstančių apt, kai jie yra namuose!
Nebūsi visą laiką kvailas burnos gurkšnis!
Kai nusileidžiu, nesvarbu, kokios šnervės yra švarios, mano "Magic Highway" visada vėl pradeda plisti (esu įsitikinęs, kad noriu daugiau to saldaus miau miau miau) Bet, kaip žino visi, kurie bandė šį šūdą, nėra miego... iki BROOKLYNO! (arba maždaug tik po 5-6 valandų ar pan.), todėl turiu planuoti, kada sustoti dienai. Su viena švaria šnerve iš tikrųjų galiu fucking miegoti ir negaliu įsivaizduoti košmaro, kai abi šios veido skylės yra užsikimšusios vienu metu... Gana tikras, nes pažįstu save, sakyčiau "fuck it" ir šniurkščiočiau dar šiek tiek, kad tik jas atverčiau, taigi iš esmės turbūt niekada daugiau nemiegočiau.
Prieš kelis dešimtmečius buvau legaliai priklausomas nuo nosies purškalo ir tai buvo velniškai siaubinga, tik išrinktiesiems. norėčiau palinkėti būtent to siaubo. Įsivaizduokite, kad kas dvi valandas NEREIKIA kažko vien dėl medicininio efekto - šnervių atvėrimo. Prireikė kokių dviejų šūdinų savaičių, kol tas šūdas išnyko. LAIKYKITĖS ATOKIAU NUO STIMULIUOJANČIŲ NOSIES PURŠKALŲ! (nebent turite kitų motyvų?
)
Galutinis patarimas iš manęs šiandien: grynas fiziologinis tirpalas (Arm & Hammer turi puikų be vaistų) nosies purškalas yra labai naudingas maždaug trisdešimt minučių po "veiksmo", kad išvalytų bet kokį išliekantį medikamentinį skonį, tada aš stengiuosi suplanuoti maždaug dvidešimt minučių prieš kitą eilutę ir vėl naudoti nosies purškalą, tai nuostabu, kokį skirtumą galiu pajusti, ir labai naudinga, jūsų antrinis veido kvėpavimo aparatas atrodys ir padėkos jums!