kristalizacija

spdm66

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Sveiki, esu naujas šio forumo naudotojas ir noriu paprašyti pagalbos
pagaminau metkatinoną, naudodamas psuedefedriną, kmno4 kaip oksidatorių ir vandenį kaip tirpiklį, ph lygį sumažinau iki 5,5 su hcl, gavau apie 700 ml bendros masės (taip, viską filtravau ir noriu pasakyti, kad gavau 700 ml skaidraus skysto metkatinono).
Viską sudėjau į pirekso indą, įjungiau 60-70 laipsnių pagal Celsijų kaitinimo viryklę ir išgarinau visą vandenį, liko apie 10 ml tirštos masės (baltos/gelsvos spalvos).
Ar kas nors gali man padėti ir pasakyti, kaip ją toliau kristalizuoti iki hcl formos?
Ar kur nors suklydau? Jei taip, gal galėtumėte man pasakyti.

Ačiū už bet kokią pagalbą

betaketolove

Don't buy from me
New Member
Reaction score
5
turėtumėte išbandyti acetono blyksnį
t. y. užpilkite ant tirštos gleivinės šalto acetono (jei dar ne per vėlu) ir kristalai turėtų išsiveržti iš tirpalo
jei sintezatorius nebuvo sugadintas nuo pat pradžių
turėtumėte perskaityti kristalizacijos pamokas forume (pvz., mefedrono kristalizacija).
ARBA
palikite tirpalą lėtai garuoti
papasakokite, kaip sekasi
https://www.erowid.org/archive/rhodium/chemistry/equipment/rextal.acidbase.html < gerai paskaitykite

Last edited:

spdm66

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Aš palikau jį lėtai garuoti ir liko tarsi pasta, nepastebėjau jokių besiformuojančių kristalų, pasta man priminė amfą, bet kitaip. Pasta vis labiau džiūvo, paskleidžiau ją ant stiklinės plokštelės ir kruopščiai išdžiovinau orkaitėje 60 laipsnių C temperatūroje, nuolat tikrindamas, liko balti ir geltoni sausi milteliai, kurie labai lengvai susmulkėjo, išgėriau 100 mg insufliacijos būdu ir pajutau greitą ir šiek tiek euforišką pojūtį. Keista, kad nematau vizualiai blizgančių kristalų, bet kai juos sutraiškiu, girdžiu traškėjimą, todėl manau, kad tai hcl forma (galiu klysti).Labai ačiū, labai vertinu jūsų patarimą dėl šalto acetono metodo ir netrukus jį išbandysiu (atrodo, kad tai daug greitesnis būdas gauti kristalų).

Btw ar manote, kad šie milteliai, kuriuos gavau, yra metkatinonas? nosį skauda beveik taip pat, kaip nuo metamfetamino.

betaketolove

Don't buy from me
New Member
Reaction score
5
Jei naudojote erovidinį sintezatorių, ir viskas veikė gerai, tada taip, tai metkat
Manau, kad dabar jau turėtumėte pajusti poveikį
Kaip išgaudavote pseudo?

spdm66

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Į stiklainį, pripildytą 150 ml distiliuoto vandens, supyliau baltas pseudomedžiagų tabletes ir kaitinau mikrobangų krosnelėje, kol tirpalas pasiekė 70c, tada palaukiau, kol atvės, per dvigubą kavos filtrą atskyriau skaidrų turinį į antrą stiklainį ir dar 2 kartus pakartojau procesą su pirmuoju stiklainiu. Man liko apie 400-410 ml pseudomedžiagų tirpalo (40-50 ml prarasta dėl kavos filtrų). Galvojau kristalizuoti pseudo, bet nemačiau prasmės, nes kitame stiklainyje naudojau praskiestą kmno4 tirpalą.

8n398k20k280

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
Kuo galėčiau pakeisti kmno4 oksidatorių?

betaketolove

Don't buy from me
New Member
Reaction score
5
man tai medžiaga yra visame tinkle (vis dar - aš stebiuosi) > joneso reakcija atšaldytame tirpale , bet tai apima daug kitų etapų, jūsų geriausias pasirinkimas yra atšaldytas kmno4 tirpalas galbūt hcl rūgštiniame tirpale (nepasitikėkite manimi dėl to> jei norite hcl... )
jei naudojate jį savo malonumui, acto medžiaga padeda... bet patarčiau nenaudoti tiek daug perm (pusė p/eph)... naudokite daugiau kaip 1:4 acto perm į sudo... vėlgi, acto druska yra nestabili, bet ją galima išdžiovinti iki "kažko" riebaus, gali padėti tolimesnis rekristavimas ir šaldymas - nežinau , dar nebandžiau, ne IV šitą medžiagą prašau
pabandykite išdžiovinti acetoną / alkaną PO to, kai gavote sudo / eph gana blizgančiu pavidalu, IR tada naudokite jį reakcijoje.
ir gal, jei "pabūsite" (aš to nepadariau, nekenčiu), pasigaminsite metamfą

betaketolove

Don't buy from me
New Member
Reaction score
5
Manau, kad Mno2, bet nepasitikėkite manimi. *Galbūt* tiks bet koks oksidatorius, bet skirtingomis sąlygomis,
aš bandyčiau h2o2 arba chlorą, bet jie skamba skeptiškai / nešvariai... Galite užsisakyti perm iš įvairių svetainių, bet būkite atsargūs dėl kiekio ir muitinės... Aš jiems tiesiog pasakiau, kad naudoju jį akvariumui valyti, bet seni muitininkai negali suprasti šių dalykų, jei tai nėra įprastas muitinės dalykas
Būkite atsargūs , kaip visada

betaketolove

Don't buy from me
New Member
Reaction score
5
Nebandžiau rekristalizavimo proceso , nes skaičiau, kad organinės rūgštys ir betaketonai nėra labai stabilūs, bet taip: galite gauti tam tikrą sausą formą.
Labai norėčiau, kad tokia paprasta sintezė būtų įmanoma su hcl ir ilgaisiais kristalais... Bandysiu laimę dar kartą
Gera tema, geras forumas.. atsiprašau už trigubą įrašą, nežinau, kaip redaguoti pranešimus

Acidosis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
152
bkmdma kristalai. Acetonas-2ml vienam grm+H2O 1ml vienam grm miltelių

Attachments

• fCzVsHIqw7.jpg
    fCzVsHIqw7.jpg
    1.9 MB · Views: 166