Green Ketamine LSD Aptarimas: Ketaminas ir LSD. Klaida

increasing and addition of the affects

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,748
Deals
666
Ketaminas ir LSD yra haliucinogeninės medžiagos, galinčios keisti suvokimą ir pažinimą. Tačiau ketaminas priskiriamas prie disociacinių narkotikų.

Šis derinys paprastai vadinamas "K flip" arba "Kitty flip".

Šio derinio poveikis gali būti labai savotiškas. Ketamino gebėjimas sukelti nekūnišką patirtį gali sumažėti, o erdvės ir laiko iškraipymas padidėti. Dėl to gali kilti didžiulis sumišimas ir sunkumai suvokti tikrovę.

Ketaminas paprastai vartojamas LSD poveikio piko metu arba jam silpstant. Pirmuoju atveju patariama elgtis atsargiai, nes gali sustiprėti išgyvenimų ir vaizdinių intensyvumas, o judėjimo laisvė ir saugumas gali sumažėti. Tai gali ne tik sukelti nerimą, nervingumą ir paniką, bet ir padidinti tipiškų su kritimu susijusių traumų tikimybę.

Nepatvirtintais duomenimis, LSD derinimas su ketaminu gali įveikti reikiamą slenkstį, kai yra tolerancija ketaminui.

Specifinių ketamino ir LSD sąveikos mechanizmų tyrimai yra riboti. Galimas šalutinis ketamino ir LSD derinio šalutinis poveikis ir pavojus yra padidėjusi psichozės (pasireiškiančios haliucinacijomis ir kliedesiais), taip pat sumišimo, atminties sutrikimų ir kitų pažinimo sutrikimų rizika.

Nepaisant to, šis derinys pasižymi sinergetiniu poveikiu, ir daugelis pranešė apie malonią patirtį, o kai kurie net įvardijo tai kaip mėgstamiausią derinį.

Galima išskirti tris esmines šio derinio sąlygas:
1. Minimalios dozės, ypač ketamino, maždaug pusė įprastos dozės.
2. Patirtis su abiem medžiagomis atskirai.
3. Nustatymas ir nustatymai.

Reikia suprasti, kad galima susidurti su neįprastais ir keistais potyriais, ir būti jiems pasiruošus. Nepasiruošusiai psichikai, netinkamu laiku ar netinkamoje vietoje šis derinys gali sukelti stiprią, nemalonią ir žalingą patirtį.

Dar nesame gavę įtikinamos ir patikimos informacijos apie ūmias ir gyvybei pavojingas būkles, kurios gali kilti dėl šio derinio.

Atsižvelgiant į minėtą informaciją, galima atsargiai daryti išvadą, kad esant tam tikroms sąlygoms šis derinys gali būti palankus pasirinkimas.

Last edited by a moderator:

Psychedelicangel

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
Pagrindiniai papildomi šio derinio poveikiai (remiantis asmenine patirtimi) yra šie: ketamino sukeltos CEV yra daug ryškesnės, sumažėja LSD sukeltas emocinis sustiprėjimas, gerokai sumažėja noras kompulsyviai pakartotinai vartoti ketaminą (greičiausiai dėl LSD priklausomybę slopinančio poveikio). Be to, OEV tampa kur kas mažiau spalvingi, tačiau jų atsiranda daugiau ir dažniausiai apima dreifavimą, pjaustymąsi, morfavimą, be kitų panašių vaizdo iškraipymų

tucoXxX

Don't buy from me
New Member
Solutions
2
Reaction score
11
Kombinatas man patiko, bet dar kartą jo neskaityčiau. įdomu. Norėčiau pridurti, kad man labai patinka ketaminas mano dozės lygiu. savyje matau tripo blyksnį, einame, juokiamės, keta viską aprėpia, tarsi turi papildomų gebėjimų, jaučia. Nerekomenduoju jo pradedantiesiems, tik tiems, kurie yra patyrę abiejų narkotikų.

w4ri0uiui

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
1
kai naudoju abu, jaučiuosi taip, tarsi matyčiau save kaip trečiąjį asmenį 1 metrą aukštyn ir už savo fizinio "aš", kartais jaučiuosi tarsi teleportuodamasis dimensijos iškraipymu vienas kitame, labai labai galingas derinys ir aš stiprinu ego ištirpimą, o kadangi ketaminas yra aksiolitinis, galite labiau įsijausti į skirtingus vizualinius rūgšties vaizdus ir jaučiuosi taip, kaip įsivaizduoju dmt.