Sveiki - esu save pasiskelbęs neoficialiu nuolatiniu SnB asistentu.
Nežinau, ar per daug ieškojote SnB studijų, nes kažkuriuo metu turėjote susidurti su manimi ir susisiekti ;]
Tai beveik vienintelė reakcija, kuria užsiimu jau kelis mėnesius. Daug sėkmių, dar daugiau nesėkmių - kaskart darau kažką kito, stengdamasis optimizuoti procedūrą. Aš galiu padėti jums pasakyti, kaip jį nukreipti ir pasiekti sėkmingą sumažinimą. Dalykai, į kuriuos reikia atsižvelgti, prisiminti, ieškoti ir žiūrėti į šūdą. Atsižvelgiant į šios konkrečios užduoties savarankišką ir meninį pobūdį, ji yra stebėtinai temperamentinga ir sunkiai įvykdoma, jei neturite tinkamų žinių ir (arba) supratimo - nepaisant improvizavimo laisvės ir galimybės keisti, vis tiek yra daug dalykų, kurie neveiks, o dar daugiau - nepavyks.
Esant geroms sąlygoms ir (arba) atsargoms, tai gana lengva padaryti, jei žinote, ką darote. Be to, tai nėra nė perpus taip pavojinga, kaip visi vaizduoja. Vis dėlto neapsikraukite patogiai! Yra vienas vaikinas, kuris sako, kad tai daro savo miegamajame su bokseriais ir t. t. - nežinau, kaip ten yra... bet aš esu gana arti tokio pasitikėjimo savimi lygio. Galite tai daryti bet kur, kur galite tai saugiai išleisti. Tai pasakius, asmeninės apsaugos priemonės nėra būtinos, bet nebūkite toks idiotas kaip aš. Vis dėlto padeda pirštinės - ypač kai dirbate rankomis dėl pragyvenimo, iš esmės viskas patenka į pjūvius / įbrėžimus ir velniškai degina - kartais negalite pakankamai greitai pasiekti kriauklės, o rankų plovimas taip pat ne visada padeda. Išmanykite rūgštis ir bazes, žinokite, kaip jas neutralizuoti, ir turėkite jų iš esmės ranka pasiekiamų.
Nenoriu kibti į mirusį arklį, todėl nekartosiu nieko, ką jau rašiau anksčiau. Tačiau anksčiau sakiau, kad yra bb naudotojo Douda pranešimas, kuriame yra geras teisingumas tam originaliam receptui. Dar vienas kito bb naudotojo PDF, kurio "Flatline neparašė" - šis tikrai padėjo man jį išsiaiškinti / išspręsti problemas. Taip pat yra vienas ar du SnB vaizdo įrašai - teisėsaugos kontroliuojamas virimas 2 litrų butelyje. Taip pat Hamiltons Pharma.. - "Kaip negaminti metamfetamino" - parašiau savo SnB sėkmės istoriją kaip savotišką raktą, kuris sujungia visus šiuos šaltinius ir paverčia juos praktine prasme. Jis nebuvo skirtas kaip atskiras receptas / instrukcija. Viską supratau antrasis virėjas su ta informacija, kurią pasiūliau, kaip visiškas noobas, neturintis jokių chemijos mokymų / patirties, išskyrus "chem for dummies" prieš maždaug 15 metų, todėl nepasiduokite - tai nėra sunku. Aš tiesiog tikrai mokiausi, atkreipiau dėmesį ir buvau pasiryžęs tai padaryti. Žinoma, ne visi žaidžia su ta pačia kaladėle. Tik atminkite, kad kai turite reikalų su efedrinu / pseudo, jo pavertimas metamfetaminu yra beveik išimtinai "vieno žingsnio redukcija", jei SnB su Li/Al arba RP/I2 virykle - rezultatas toks pats. Tačiau ateityje aš vis dėlto būsiu linkęs rinktis RP/I2 metodą dėl galimybės lengviau kontroliuoti visą procesą.
Siūlysiu tiek: Ši reakcija labai priklausys nuo: Naudotos tabletės, kaip ir ar jos buvo išvalytos.
Kaip viskas buvo dedama į RV (eilės tvarka ir t. t.)
RV valdymo reakcijos metu (ypač iš pradžių) ((pasistenkite jį palikti ramybėje!))
Tirpikliai? Eteriniai/aromatiniai/alifatiniai ar mišinys? Kruopštus valymas ir džiovinimas - plovimas vandeniu ir (arba) sūrymu ir džiovinimas Mg2SO4
prieš tam tikrus veiksmus ir po jų.
Rekomenduojama papildomai naudoti NaOH. 1/4 AA Li juostelės dėžutėje yra daugiau nei pakankamai stechiometriškai, kad mūsų pseudomedžiaga virstų metamfetaminu - aš mėgstu pridėti šiek tiek daugiau Li, maždaug 3/4 arba visą AA baterijos juostelę, kad kompensuočiau galimus nuostolius arba galbūt jei reakcijos laikas buvo nepakankamas.
Aš naudoju 1,5 l butelį - man nereikia jo ventiliuoti ar atidaryti, kol jis nebaigtas.
Jei norite garantuotos sėkmės, raskite kažką, kas veikia, ir laikykitės to iki galo! Bandžiau optimizuoti ir diegti naujoves, todėl padariau daugybę klaidų ir sugadinau daugybę partijų, žaisdamas su skirtingais ingredientais / kiekiais, bandydamas praleisti tam tikrus etapus ir pan.
Mano patarimas? Neskubėkite ir viską darykite teisingai ir tinkamai. Perkristalizuokite savo pseudo FFS, suprantate, apie ką aš kalbu? Stenkitės viską daryti papildomai ir paverskite tai įpročiu. Jūsų įgūdžiai ir produktas nenukentės, pažadu! Nežinau, ką konkrečiai darote ne taip, todėl negaliu nieko patarti dėl jūsų metodų / ingredientų, viskas atrodo gerai.
Žinau, kad tai yra reakcijos smulkmenos, kurių nesugebate suvirškinti, Jei norite, galite man parašyti DM ir mes galime tai išsiaiškinti.