Question Sveiki, nusipirkau šiek tiek metamfetamino#btcboss2022...

Paranoia

Don't buy from me
Resident
Reaction score
24
Kaip Ledas neturėjo absoliučiai jokio poveikio, jaučiausi užmigęs po 5 minučių gerai nusiunčiau mėginį testuoti@Energy Control Ispanijoje vienintelė laboratorija, kuri suskirstė dextro ir levo pusę Meth visi žino, kad Levo Meth gaminamas tik Vicks inhaliatoriui, o ne kaip vaistas pažiūrėkite rezultatus, kuriuos gavau

Ačiū#Btcboss2022 tu esi meistras chemikas.....

Tu tikrai esi bosas.....

Attachments

• 4CYfjBsVoA.png
    4CYfjBsVoA.png
    9.7 KB · Views: 80
  • RwjL2itc4P.png
    RwjL2itc4P.png
    6.5 KB · Views: 48

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
@btcboss2022 jus apgavo 😅. Visada sakau, kad ketinu tuo užsiimti, bet net negaminu metamfetamino, kai galiu nusipirkti už 10 USD/g. Jis sureagavo savo raceminį metą su chiraline rūgštimi ir ištraukė 42 % D. Jis gana gerai žinomas kaip sukčius. Aš tikrai su juo nebendraučiau.

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
254
Deals
1
bruh ar jis toks blogas pardavėjas

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Aš tiesiog vadovaujuosi tuo, kaip dažnai matau kalbančius žmones lentoje. Jis iš esmės yra kinas su kitu vardu. Abejoju, kad yra 50 % tikimybė iš jo gauti teisingą pasiūlymą.
Jis čia galėjo daryti ką tik nori. Jis galėjo išmesti atgal pusę D, kurį ištraukė. Jis patyrė tiek vargo, tai būtų buvę tiesiog 0 daugiau darbo, tiesiog išmesti atgal prieš rekristalizuojant. Tada vaikinas galbūt būtų kažką pajutęs ir nebūtų įtaręs. Žmonių apiplėšinėjimas yra žaidimas skaičiais. Kita medalio pusė yra ta, kad jis galėjo neutralizuoti motininį likerį ir vėl jį izomerizuoti, ištraukti dar 20 % D, kuris liko, ir nusiųsti vaikinui kokį 83 % L. Tikriausiai jis to nepadarė mums todėl, kad pirmasis traukimas yra pinigai, o antrasis vertas tik 1/2 tiek pat išteklių. Trečiasis ir ketvirtasis efektyviai gautų visą D, tačiau dėl mažėjančios grąžos paprastai lieka vieta, kurioje pastangos ir rezultatas subalansuojami ne 100 %. Nenustebčiau, jei kita jo sąskaita yra pirmtakų pardavėjas. MO yra atitikmuo

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
254
Deals
1
Galėjo off gavo juos sumaišyti lol a nother one to the scammers section 😄

OrgUnikum

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
281
Nevadinčiau btcboss2022 sukčiumi bent jau ne pagal paskirtį. Iš tikrųjų tikiu, kad jis sąžiningai stengiasi, tačiau yra problema. Čia lentoje aprašyti metodai iš tikrųjų yra savavališki, tarkime, tai atsitiktinumo klausimas, kuri stereoizomerija išsikristalizuoja pirmoji, ir to bus perteklius susidariusioje druskoje. Vieną kartą tai gali būti d-, o kitą kartą - l-, ir taip 70-30, būtent tai ir gaunama tokiu būdu. Dabar, jei neturite poliarimetro, kad patys galėtumėte patikrinti optinį sukimąsi (lengva), tada gausite gražius kristalus ir, kadangi čia esančiuose vaizdo įrašuose ir pranešimuose visada teigiama, kad tai bus tik d-, jūs galvojate: "Puiku! Kristalai! Turi būti d-metas!".

Todėl manau, kad neteisinga btcboss2022 vadinti sukčiumi, jei jis negrąžina jums pinigų arba nepateikia naudingos medžiagos, na, tai jau būtų kas kita.

Ir, žinoma, akivaizdu, kad negalėsite nusipirkti geros kokybės d-Metho, tarkime, 85 % ar daugiau d- už mažiau nei 30 €/g, ir tai už kg. Kadangi gamybos pastangos ir sąnaudos yra tiesiog labai didelės, o kas nors mažesnio ekonominiu požiūriu neturi jokios prasmės.
Tas pats pasakytina ir apie bet kokį narkotiką, kuris sintetinamas slaptose laboratorijose. Jei kas nors turi chemijos gamyklą, na, tada visa tai galima pasigaminti beveik už dyką ir puikios kokybės. Tai įrodė "Imhausen XTC" 80-aisiais, geriausios kada nors rinkoje buvusios MDMA tabletės.

Jei kas nors norėtų padaryti vaizdo įrašą ar paveikslėlių pamokėlę, kaip patikrinti (apytiksliai) optinį sukimąsi labai paprastomis, visiems prieinamomis priemonėmis, parašykite man PM ir aš jam pateiksiu, ką jis turi žinoti, tiesiog neturiu tam nei laiko, nei nervų.

Man taip pat nepatinka, kad atrodo, jog kinai dažniau sukčiauja nei kiti, tai netiesa. Man kinai pasirodė gana sąžiningi verslininkai, vienintelis trūkumas, kad niekada negalima susigrąžinti pinigų, nes jie mieliau miršta, nei grąžina gautus pinigus. Tačiau jie gana noriai kompensuoja prekėmis, jei to reikia. Sukčių arba atvirų vagių ir plėšikų galima rasti Nigerijoje (žinoma), Pietų Afrikoje (ne juodaodžių), visose arabų šalyse (ne musulmonai visada žaidžia), o geriausia - Australijoje (kiekvienas nusikaltėlis mano, kad jis yra atgimęs Nedas Kelly).
Sąrašas yra visiškai subjektyvus, bet kadangi jis sudarytas manimi, skelbiamas evangelija. ;)

View previous replies…

Mona857

Buying through escrow
New seller
Language
🇺🇸
Reaction score
18
Deals
1
Sveiki, drauge, ačiū už nešališką požiūrį į Kinijos tiekėjus, tikiuosi bendradarbiauti su jumis, jei bus galimybė.

Paranoia

Don't buy from me
Resident
Reaction score
24
Jis vis dar turi man 3500 us (jis privertė mane sumokėti iš sąlyginio deponavimo kaip išankstinio mokėjimo pavedimą prekursoriui pirkti) ir pardavė man 400 gramų, kurie nieko nedarė, tik stūmė mane žemyn... Aš dešimt kartų prašiau jo grąžinti man Xmr 3500 us... Jis tiesiog ignoravo mane..Atsiprašau draugo Kaip jūs pavadintumėte tokį vaikiną? scammer ar legit?

vis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
102
mano taisyklė yra ten, kur yra eskorto dideli pinigai; nei aš tik daryti eskorto mokėti ir taip stalai apsivertė šioje narkotikų zonoje. Jokių rūpesčių, jokių išeinančių sukčių, tegul pardavėjas elgiasi pagal užsakymą. Pardavėjas dažnai būna turtingesnis už pirkėją taip pat ir gali būti labiau atsipalaidavęs. Šios problemos čia neturėsiu. Sumokėkite didžiajam BB 5 proc. depozitą ir turite tai padaryti. Darau prielaidą, kad BB escrow yra šiek tiek daugiau iš pirkėjų pusės, jei tokių yra, beveik negirdėjau: BB nesąžiningas escrow išsprendžia. Ar jūs?

dummy dummietis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
3
atsiprašau, bet tai skamba kaip visiška nesąmonė. šis mišinys (71 % l-meto + 29 % d-meto) yra tiksli iš p2p paruošto metamfetamino proporcija.
manau, kad kažkodėl jiems atskirti nebuvo panaudota jokia chiralinė rūgštis. arba per klaidą, arba tyčia.

OrgUnikum

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
281
Metas pagal P2P yra gana archetipinis raceminis, kurio d- ir l- Metas pasiskirsto 50/50 % +/- 1-2 %, bent jau taip yra mano miško kraštuose, bet jei tai žinote tikrai, maloniai pasakykite, kaip tai sužinojote ir ar tai patikrinote naudodami poliarimetrą?

vis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
102
kai bandote pirkti pigius birius narkotikus iš didelių sourze Kinijos gamyklų ir jų proxys, pavyzdžiui, Vietnamo, jūs esate nusikalstamoje zonoje ir dauguma jus nupūs, tai logika, todėl pamatysite mane deginti ant prastos.

Mona857

Buying through escrow
New seller
Language
🇺🇸
Reaction score
18
Deals
1
Atlikau su juo du sandorius ir manau, kad jis yra labai geras. Be to, mačiau sintezės metodus ir sprendimus, kuriais jis dalijosi daugelyje techninių pranešimų. Esu labai dėkingas už jo indėlį į forumą. Gali būti, kad pastaruoju metu jis susidūrė su tam tikromis problemomis. Aš taip pat negaliu su juo susisiekti.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
O jo techniniai gebėjimai yra tiesioginis įrodymas, kad jis puikiai žinojo, ką daro, ir tai buvo tyčinis triukas

View previous replies…

Paranoia

Don't buy from me
Resident
Reaction score
24
Taip, manau, Jūs visiškai teisus...

vis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
102
Btcboss yra priešinga gamykliniams tobuliems narcizams, kurie parduodami po stalu pokalbiuose, jei jie nėra sukčiai (tikėtina)

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Jei skaitote jo pranešimus, jis puikiai išmano enantiomerų atskyrimą. Tikriausiai bent jau tiek pat išmano, kiek ir visi šioje svetainėje. Niekur nesu skaitęs nieko informatyvesnio, kas nebūtų sci-hub ar Google scholar

vis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
102
Visiškai nešvarus kristalų dalykas daro slaptą tobulą įspūdį. Akivaizdu, kad jis padarė gerą narkotikų poveikį vis dar kaip poeple pirkti iš jo kaip tai ir tada staiga gauti išėjimo scammed. Fabrikai yra švarus grynas farmacijos nors su savo kompiuterizuotų laboratorijų. Kas gali pasitikėti.