Nevadinčiau btcboss2022 sukčiumi bent jau ne pagal paskirtį. Iš tikrųjų tikiu, kad jis sąžiningai stengiasi, tačiau yra problema. Čia lentoje aprašyti metodai iš tikrųjų yra savavališki, tarkime, tai atsitiktinumo klausimas, kuri stereoizomerija išsikristalizuoja pirmoji, ir to bus perteklius susidariusioje druskoje. Vieną kartą tai gali būti d-, o kitą kartą - l-, ir taip 70-30, būtent tai ir gaunama tokiu būdu. Dabar, jei neturite poliarimetro, kad patys galėtumėte patikrinti optinį sukimąsi (lengva), tada gausite gražius kristalus ir, kadangi čia esančiuose vaizdo įrašuose ir pranešimuose visada teigiama, kad tai bus tik d-, jūs galvojate: "Puiku! Kristalai! Turi būti d-metas!".
Todėl manau, kad neteisinga btcboss2022 vadinti sukčiumi, jei jis negrąžina jums pinigų arba nepateikia naudingos medžiagos, na, tai jau būtų kas kita.
Ir, žinoma, akivaizdu, kad negalėsite nusipirkti geros kokybės d-Metho, tarkime, 85 % ar daugiau d- už mažiau nei 30 €/g, ir tai už kg. Kadangi gamybos pastangos ir sąnaudos yra tiesiog labai didelės, o kas nors mažesnio ekonominiu požiūriu neturi jokios prasmės.
Tas pats pasakytina ir apie bet kokį narkotiką, kuris sintetinamas slaptose laboratorijose. Jei kas nors turi chemijos gamyklą, na, tada visa tai galima pasigaminti beveik už dyką ir puikios kokybės. Tai įrodė "Imhausen XTC" 80-aisiais, geriausios kada nors rinkoje buvusios MDMA tabletės.
Jei kas nors norėtų padaryti vaizdo įrašą ar paveikslėlių pamokėlę, kaip patikrinti (apytiksliai) optinį sukimąsi labai paprastomis, visiems prieinamomis priemonėmis, parašykite man PM ir aš jam pateiksiu, ką jis turi žinoti, tiesiog neturiu tam nei laiko, nei nervų.
Man taip pat nepatinka, kad atrodo, jog kinai dažniau sukčiauja nei kiti, tai netiesa. Man kinai pasirodė gana sąžiningi verslininkai, vienintelis trūkumas, kad niekada negalima susigrąžinti pinigų, nes jie mieliau miršta, nei grąžina gautus pinigus. Tačiau jie gana noriai kompensuoja prekėmis, jei to reikia. Sukčių arba atvirų vagių ir plėšikų galima rasti Nigerijoje (žinoma), Pietų Afrikoje (ne juodaodžių), visose arabų šalyse (ne musulmonai visada žaidžia), o geriausia - Australijoje (kiekvienas nusikaltėlis mano, kad jis yra atgimęs Nedas Kelly).
Sąrašas yra visiškai subjektyvus, bet kadangi jis sudarytas manimi, skelbiamas evangelija.