- Reaction score
- 2
Ar gali kas nors paskelbti geriausią ir paprasčiausią būdą, kaip pagaminti metamfetaminą bevandenio amoniako metodu aš jį suprantu, aš gaunu taip pat shake and bake yra tarsi kažkas turėjo sąrašą ir neturėjo idėjos, ką su juo daryti sumaišė jį butelyje, o po to, kai šis sprogo ir jie suprato, kad kačiukas nebuvo lemiamas ir shake ans bake gimė lol aš žinau, kaip gauti NH3- ir aš suprantu, kad litis turi papildomų vandenilio, bet po to, kai padaryti NH3 aš praktiškai nežinau, ką tiksliai daryti buvo aš taip pat turiu spėti, aš sakyčiau, tabletes amoniako ir pridėti ličio ir padaryti 3 sluoksnis ir dujų jį išjungti, bet idk tikrai net jei jūs gaunate visą teoriją praktinis taikymas yra visiškai kitas žvėris Aš žinau HI metodą, kuris yra kur aš gavau idėjų aš turiu apie tai, ką daryti toliau ir aš turėjau porą metų kolegijos chemijos aš tikrai norėčiau atnaujinti kai kuriuos naminius daiktus vėl pavargęs nuo Levo taip pat turėkite omenyje, kad visi jūs smarty kelnės ten paprastumas yra pagrindinė tema visa tai, kai įmanoma, ačiū jums