Kaip paruošti / išgryninti parduotuvėje pirktą acetoną prieš sintezę?

How do you prepare/purify store-bought acetone before synthesis?

• -Use without preparation/purification

Votes: 15 20.5%
  • -Use with purification (drying or/and distillation)

Votes: 38 52.1%
  • -Use U.S.P. (Purissimum 99%+) grade from chemical store

Votes: 18 24.7%
  • -Don't use (isn't required)

Votes: 2 2.7%

• Total voters
    73

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,769
Deals
666
Sveiki visi. BB forumo komanda kviečia Jus dalyvauti mūsų anoniminėje apklausoje.

Last edited by a moderator:

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,071
Deals
1
Dolerių parduotuvėje yra "100%" acetono už kokius 4 JAV dolerius už 375 ml. Kai jis atidarytas, naudoju jį ekstrakcijoms ir dalykams, kur bevandenis acetonas yra mažiau svarbus

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Tai gali jus šokiruoti, bet mes ne visi gyvename amerikoje. acetonui taikomas ES sprogmenų įstatymas, 3 kategorija, jei teisingai pamenu.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,071
Deals
1
Jūs mane šmeižiate !?!!? Atsiųskite man kokį nors daiktą, kurio negaliu lengvai gauti, ir aš atsiųsiu jums dėžutę acetono, aš acetonu nuimsiu ekrano atspaudą ir atspausdinsiu lipdukus, kuriuose bus parašyta, kad tai yra ( kas tik norite)
W1ugZLVr4D

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Jei noriu, galiu nusipirkti IBC, bet ačiū. tik sakau, kad čia tokie dalykai kaip acetonas, sieros rūgštis, druskos rūgštis yra šiek tiek labiau apriboti nei prieinami Walmart

BevItUp

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
63
Norėčiau sužinoti, ar kas nors norėtų man paaiškinti acetono klasių reikšmę.

Mačiau nagų lako valiklį, apie kurį kalba Fritas Buchneris, bet "Amazon" yra 100 % ACS klasės acetonas (atitinka Analitinių reagentų komiteto reikalavimus), o aš mačiau analitinę klasę (kuri, spėju, yra gryniausia).

Ar man turėtų rūpėti skirtingos acetono rūšys? Nes neatrodo, kad tai būtų svarbu mūsų tikslams.

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Tai priklauso nuo to, ką su juo darote. kai kuriais atvejais, pavyzdžiui, nusodinant druskas, jums rūpėtų šiek tiek likutinio vandens, tačiau skalaujant ąsotį ar gaminant sieros rūgšties nuosėdų tirpalą 1-2 % nieko nepadarys. visada manykite, kad jūsų acetone yra vandens pėdsakų, jis yra higroskopiškas, kelios džiovinimo priemonės ar sieteliai puikiai tiks vidutinės trukmės laikotarpiu, kad acetonas išliktų sausas.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,071
Deals
1
Be to, dabar į jį dedama dentonio benzoato, o tai kelia karčią nuojautą. Matyt, kad atbaidytų naminius gyvūnus ir vaikus, to nesako labai garsiai, bet tai parašyta ant nugarėlės. Dentonio benzoatas beveik netirpsta acetone, bet vos pora dalių milijonui sugadins skonį visko, ką bandysite juo valyti. Galite jį naudoti, bet po to norėsite daryti ką nors kita. Ištirpinkite verdančiame izo ir nusodinkite, po to nuplaukite su kažkuo kitu.. dėl šios priežasties pirmenybė teikiama acs rūšiai
R.

Unclejoe007

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
6
Distiliuojant iš boro anhidrido galima gauti acetoną, kurio koncentracija yra apie 18 ppm pagal J. Org.

Mr Good Cat

Don't buy from me
Resident
Reaction score
112
Laimei, turiu galimybę įsigyti 99,9 % acetono iš vienos iš ES šalių. Parduotuvės kaina yra apie 5 EUR. Tačiau jei įskaičiuosime nuvežimo ir pristatymo mokestį, už 1 l teks primokėti 5-10 EUR, priklausomai nuo kiekio.